7 savršenih: Omiljena prošivena torba u proljetnom izdanju

7 savršenih: Omiljena prošivena
torba u proljetnom izdanju

U veljači 1955. godine, Coco Chanel predstavila je torbu koja će promijeniti svijet modnih dodataka. Od prošivene kože i s lancem zbog kojeg se mogla nositi na ramenu, nova torba s Chanel potpisom brzo se istaknula kao novo, moderno i najpraktičnije izdanje omiljenog modnog dodatka dotad. Zbog mjeseca i godine izlaska, dobila je ime 2.55 te postala jedan od najvećih modnih klasika.

Do danas, Chanel 2.55 torba ostala je jedan od najpoželjnijih modnih dodataka na svijetu u kojem su mnogi dizajneri i brendovi pronašli inspiraciju, a mnoge žene savršenu torbu. Iako nikad nije izgubila svoju čar, popularnost i status ultimativne torbe, prošivena torba ove se sezone ponovno vraća u fokus. I to u osvježenom proljetnom izdanju!

MONA

Prošivena torba za proljeće 2022.

Kako izgleda prošivena torba za proljetnu sezonu? Dizajn i izgled novih modela još uvijek donose jasnu modnu referencu na klasičnu Chanel torbu. Istovremeno, prepoznatljivi šavovi i lanac spajaju se s najpoželjnijim trendovima sezone. Kožni modeli osvježeni su trendi bojama među kojima su se istaknule nijanse žute, crvene, ružičaste, plave i zelene boje te metalnim detaljima koji najčešće dolaze u obliku loga modnog brenda.

Gdje pronaći najbolje modele, drugo je pitanje koje se nameće. Odgovor se krije u najboljim proljetnim kolekcijama. Od high enda do high streeta, odličnih modela prošivene torbe ove sezone ne nedostaje, a pronaći ju možete unutar svakog budžeta. Bilo da ste spremni izdvojiti nekoliko tisuća kuna, nekoliko stotina ili tražite njezino najpristupačnije izdanje koje ne prelazi 200 kuna.

U nastavku donosimo izbor 7 savršenih modela prošivene torbe za svaki proljetni ormar i budžet!

Mona

Isabel Marant

Saint Laurent

Gucci

Warehouse

Zara

& Other Stories

Foto: Instagram, & Other Stories, MONA, Net-a-porter, Warehouse, Zara

Učitati još
Zatvori