7 savršenih: praktična i elegantna torba za svaki dan

7 savršenih: praktična i
elegantna torba za svaki dan

fundachristophersen
@fundachristophersen

Bez obzira na sezonu i trendove, u svakom se ormaru nalazi nekoliko mjesta rezerviranih za svestrane i elegantne klasike. Kao ključni dio garderoba i svakodnevnih kombinacija, klasici uvijek nose spoj nekoliko važnih elemenata – neutralnih boja, jednostavnih linija i kvalitete. Uz bijelu košulju i plave traperice, udobne gležnjače i karirani blejzer, jedan od klasika za kojim ćemo posegnuti svakodnevno je savršena dnevna torba.

Dnevna torba u 7 savršenih modela

Torbe su se oduvijek bile jedan do najpopularnijih i nezaobilaznih modnih dodataka u ormaru svake žene, a među najpopularnijima kroz desetljeća su se isticale tote torbe koje se ponovno vraćaju na modnu scenu, modeli srednje veličine s kratkom drškom i dugim remenom i bucket torbe koje su bez sumnje obilježile posljednje desetljeće kao jedan od najpoželjnijih modnih dodataka.

Iako daleko od uvijek privlačnih i zanimljivih modela koji se ističu efektnim izgledom i trendi detaljima, visoko na popisu ključnih komada nalazi se klasična i praktična dnevna torba.

staud.clothing
@staud.clothing

Pronaći savršenu dnevnu torbu jedan je od najvećih modnih izazova unutar svakog ormara jer, osim što tražimo model koji nije prevelik, ali je dovoljno prostran za sve stvari i sitnice koje volimo imati nadohvat ruke, istovremeno tražimo model koji odlično pristaje svim našim odjevnim favoritima.

Njezino najpopularnije i najsvestranije lice ove sezone pronaći ćemo u modelima koji donose najbolji mogući spoj tote i cross body torbi, unutar decentne palete neutralnih boja i jednostavnih uzoraka. Od high enda do high streeta, od crne torbe kao vječnog klasika do trendi izdanja dnevne torbe ukrašenog životinjskim uzorkom, u nastavku donosimo sedam savršenih modela za jesensku i zimsku garderobu.

Saint Laurent
Saint Laurent
Guess
Guess
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Twinset torba
Twinset
Reserved
Reserved
Mona torba
Mona
Chloé
Chloé

Foto: Instagram, Guess, Massimo Dutti, Mona, Net-a-porter, Reserved, Twinset

Učitati još
Zatvori