7 savršenih: Jedina suknja koju trebamo u proljetnom ormaru

7 savršenih: Jedina suknja koju
trebamo u proljetnom ormaru

London Street Style
London Street Style

Nova topla sezona u naše je ormare još jednom unijela velike promjene i omiljene zimske komade zamijenila novim i uzbudljivim trendovima koji savršeno prenose duh proljeća i ljeta te kroz raznolikost krojeva, boja i uzoraka utjelovljuju trenutna zbivanja na modnoj sceni. Iako novi trendovi uvijek unose uzbuđenje u stvaranje nove garderobe, u središte naših ormara vraćaju se i oni poznate moderni klasici i basic modeli.

Kao savršeni spoj jednostavnih linija i svestranog karaktera, upravo su ti odjevni komadi oni najbolji koje možemo dodati u svoju garderobu.

Jedan od modnih favorita koji se svake sezone iznova vraća unutar kolekcija modnih brendova i za koji uvijek postoji mjesto u našem ormaru je plisirana suknja.

Modni favorit stvoren za proljetne dane

U novi modelima, materijalima, bojama i uzorcima, plisirana suknja će i ove proljetne sezone uvjerljivo vladati modnim svijetom. Nakon zimske sezone u kojoj smo najtoplije izdanje plisirane suknje nosili u kombinaciji s mekim pletivom , proljeće donosi osvježenje u prozračnim materijalima i cool kombinacijama boja i uzoraka.

Od elegantnog poslovnog looka do ležernih vikend kombinacija, jednostavna plisirana suknja i ovog proljeća donosi savršeni odgovor na svaku modnu dilemu i odličan početak svake odjevne kombinacije. I dok će se modeli u neutralnim bojama istaknuti kao oni najsvestraniji, plisirane suknje obojene ukrašene zanimljivim kombinacijama boja i uzoraka plijenit će pažnju na svakom koraku te postati najelegantnija, ali i najudobnija zvijezda naše proljetne garderobe.

U kombinaciji s jednostavnim T-shirtom s kojim će stvarati ležerni, urbani look ili spojena s elegantnim slip topom, plisiranu suknju i ovog ćemo proljeća nositi od jutra do večeri, u najrazličitijim kombinacijama u koje će uvijek unositi dašak klasične elegancije i šarmantan karakter.

Plisirana suknja u 7 savršenih modela

Od high streeta do high enda, plisirana suknja svoje je mjesto pronašla u gotovo svakoj proljetnoj kolekciji. 7 savršenih modela izdvojile smo u nastavku!

MM6 Maison Margiela

Michael Michael Kors

Michael Michael Kors plisirana suknja proljeće 2021.

Andersson Bell

Andersson Bell plisirana suknja proljeće 2021.

Massimo Dutti

Twinset

Twinset plisirana suknja proljeće 2021.

H&M

H&M plisirana suknja proljeće 2021.

Reserved

Reserved plisirana suknja proljeće 2021.

Foto: IMaxTree, H&M, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Twinset

Učitati još
Zatvori