7 savršenih: Bijela košulja u najboljim modelima za 2022.

7 savršenih: Bijela košulja u
najboljim modelima za 2022.

Usprkos novim i uzbudljivim trendovima i modelima, u prvim modnim kolekcijama za 2022. godinu svoje mjesto pronašli su i oni najjednostavniji modeli koji će biti savršeni početak svake garderobe i kombinacije. Modni klasici dio su modnog svijeta i naših ormara koji nikad ne izlazi iz mode, već iz godine u godinu postaju sve bolji. Tajna njihove vječne privlačnosti i popularnosti krije se u kombinaciji jednostavnih linija i neutralnih boja – spoj koji im daje svestrani karakter i prilagodljivost svakom ormaru i stilu.

Jedan od najpopularnijih modnih klasika koji se unutar naše garderobe zadržava tijekom cijele godine, a koji se s prvim kolekcijama za 2022. godinu ponovno našao u njezinom središtu je bijela košulja.

Ultimativni modni klasik koji ćemo nositi cijelu 2022.

Kao jedan je od najboljih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, bijela košulja se desetljećima ističe kao modni favorit unutar kako ženske, tako i muške garderobe. Jednostavnost i svestranost klasičnih modela bijele košulje u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija bez obzira u kojoj se sezoni nalazili. Od najhladnijih zimskih dana kada će provirivati ispod oversized pletiva do ljetnih tjedana kada ćemo ju nositi u kombinaciji s prozračnim suknjama, traper šorcom ili prebaciti preko kupaćeg kostima.

Svake sezone, bijela košulja vraća se u bezbroj različitih modela. Koji će se model istaknuti kao najpopularniji za 2022. godinu?

Oversized bijela košulja u novom izdanju

Spoj oversized krojeva i bijele boje još jednom je kreirao najpoželjniju košulju godine. Uz njezino najjednostavnije i najklasičnije izdanje, decentni detalji ove su godine oni koji oversized bijeloj košulji donose novi izgled i trendi pomak. Veliki džepovi, istaknuti rever ili logo izvezen u bijeloj boji tako da ostaje jedva primjetan detalji su koji će zadržati jednostavnost oversized bijele košulje, a istovremeno modele koje krase istaknuti među drugima.

Bijelu košulju oversized kroja nosit ćemo cijelu godinu, u bezbroj različitih izdanja. U kućnom izdanju kombinirat ćemo ih s tajicama, sportskim i loungewear hlačama te najudobnijim modelima traperica. Traperice će biti jedan od modela uz koji ćemo ih nositi i izvan domova, a njima će se tada pridružiti i poslovne hlače te elegantne midi i trendi mini suknje.

7 savršenih oversized bijelih košulja, istovremeno klasičnih i modernih, u kojima se krije bezbroj odličnih kombinacija, izdvojile smo u nastavku.

Victoria Beckham

Max Mara

Loro Piana

Massimo Dutti

COS

Arket

H&M

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Massimo Dutti, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori