7 savršenih: Klasične crne balerinke u najboljim novim modelima

7 savršenih: Klasične crne balerinke u
najboljim novim modelima

Omiljeni modeli čizama svoje će mjesto pronaći i u proljetnoj garderobi. Ipak, na polici će im se uskoro pridružiti i neki novi modeli kojima ćemo ih sve češće zamijeniti u svakodnevnim kombinacijama. Uz trendi tenisice, prvi proljetni dani u naše će ormare vratiti i udobne, praktične i elegantne ravne cipele među kojima će se kao najpopularnije istaknuti one najjednostavnije i najklasičnije ravne cipele – crne balerinke.

Ravne cipele koje volimo nositi

Između najudobnijih i najelegantnijih modela proljetne obuće smjestile su se ravne cipele. Jednostavne i praktične, ravne cipele donose neodoljivi spoj udobnosti i elegantnog izgleda koji će biti naš favorit za proljetne kombinacije, kako one ležerne, tako i one poslovne.

Kako u cipelama nerijetko provodimo cijele dane, udobnost je važan faktor u odabiru onog savršenog para. Ipak, udobnost ne mora nužno isključivati eleganciju zbog čega će se i u nadolazećoj proljetnoj sezoni u fokusu naći balerinke. Kako bi im uz udobnost i eleganciju dodali i svestranost, popularni modni brendovi i brendovi obuće spojili su ih s vječno privlačnom crnom bojom.

Crne balerinke za proljeće 2021.

Iako se nalaze u prestižnom društvu modnih klasika, crne balerinke se ovog proljeća vraćaju u novom, osvježenom izdanju inspiriranom novim trendovima.

Crne balerinke su se istaknule kao jedan od najpoželjnijih modela cipela unutar gotovo svake proljetne kolekcije, kako popularnih high street i high end brendova, tako i u ponudi brendova posvećenih kreiranju obuće.

Kako bi stvorili njihovo još bolje izdanje, poznati brendovi jednostavnost siluete popularnog modela spojili su s novim teksturama poput kože s croc efektom te trendi detaljima poput decentne mašne i efektnih nabora. Uz klasičan zaobljeni oblik, ovog proljeća nosit ćemo i modele s četvrtastim vrhom koji će osvojiti ljubiteljice pomaknutih modernih krojeva, te modele sa špic vrhom koji stvara izduženu i elegantnu siluetu.

Iako je modela pregršt, mi smo pronašli one najbolje i u nastavku izdvojili crne balerinke u 7 savršenih modela!

Prada

Jimmy Choo

Aeyde

H&M Premium Selection

H&M Premium Selection crne balerinke proljeće 2021.

Aldo

Zara

Zara crne balerinke proljeće 2021.

Mango

Mango crne balerinke proljeće 2021.

Foto: Instagram, Aldo, H&M, Mango, Net-a-porter, Zara

Učitati još
Zatvori