Ljetne tunike koje ćemo nositi i na posao i na plažu

Ljetne tunike koje ćemo nositi i
na posao i na plažu

Sezona godišnjih odmora samo što nije počela, a nakon što smo odlučili gdje ćemo ju provesti, vrijeme da je počnemo razmišljati o garderobi koju ćemo ponijeti sa sobom. Veličina kovčega odredit će koliko raskošna naša garderoba za godišnji odmor može biti, no čak i u najmanjem kovčegu ima prostora za modnu zaigranost i savršeni ljetni look. Kako ga postići? Uz pomoć onih nekoliko ključnih svestranih ljetnih modela koje ćemo nositi na plažu, ali koji će prije i nakon godišnjeg odmora odlično izgledati i u svakodnevnim poslovnim kombinacijama.

Među najboljim odjevnim komadima koje možete odabrati i za plažu i za posao istaknut će se ljetne tunike od laganih i prozračnih materijala.

Ljetne tunike za svaki ormar

Kupaći kostimi bit će zvijezda svake garderobe za godišnji odmor, no među njezinim ključnim odjevnim komadima istaknut će se i lagani ljetni komadi koje ćemo prebaciti preko badića. Ljetne tunike i ove će tople sezone biti savršeni izbor što su potvrdile i kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova. U bezbroj različitih modela, najlaganijim materijalima, s naglaskom na neutralne nijanse, ali i dodatkom najraskošnijih tonova i uzoraka, ljetne tunike izgledaju bolje no ikad.

Lagane tunike jedan su od onih komada u kojima ćete se osjećati ugodno čak i za najvećih ljetnih vrućina, a koji će istovremeno biti sve što trebate prebaciti preko badića za efektni ljetni look za plažu. Najbolje od svega, ljetne tunike ne moraju i neće biti rezervirane samo za plažu. U kombinaciji s hlačama stvorit će odličan poslovni look.

Od high enda do high street, u nastavku donosimo 7 savršenih modela koje ovog ljeta možete prebaciti preko kupaćeg kostima za savršeni ljetni look za plažu ili spojiti s ljetnim hlačama za poslovni look prilagođen visokim temperaturama.

H&M

GUCCI

Twinset

Lanvin

Free People

Seafolly

Reserved

Foto: Instagram, Free People, H&M, Net-a-porter, Reserved, Seafolly, Twinset

Učitati još
Zatvori