7 savršenih: kožne hlače za svaku garderobu

7 savršenih: kožne hlače za
svaku garderobu

@_jessicaskye
@_jessicaskye

Omiljeni modni brendovi predstavili su svoje prve kolekcije za 2020. godinu u kojima su se istaknuli prvi it modeli i neki od najvećih modnih trendova koji će obilježiti mjesece ispred nas. Trend koji je svoje mjesto pronašao u gotovo svakoj kolekciji, a koji su već najavile jesenska i zimska sezona su kožni komadi. Na granici između klasičnog i trendi, odjevni komadi od kože u svaku garderobu unose najbolje od oba svijeta – svestranost modnih klasika i moderan izgled koji najčešće povezujemo s trendi modelima.

Iako će koža odlično izgledati u kombinaciji s našim omiljenim odjevnih komadima, od košulje i haljine do avijatičarske jakne i modnih dodataka, kao najpopularniji i jedan od najsvestranijih kožnih komada i u 2020. godini će se istaknuti kožne hlače.

Moderni modni klasik koji obožavamo

Kožne hlače istaknut će se kao trendi spoj za najdraže ženstvene bluze i košulje, meko pletivo i cool T-shirtice. U našoj garderobi za novu godinu i odjevnim kombinacijama nerijetko će zamijeniti čak i omiljene modele traperica.

Mango kožne hlače 2020
Mango

Iako su prethodnih sezona najčešće dolazile u skinny modelima i crnoj boji, kožne hlače ovu godinu dolaze u pregršt različitih modela. S odmakom u boji i kroju, kožne hlače savršeno će odigrati ulogu modernog klasika koji jednako dobro izgleda u ležernim i sređenim, dnevnim i večernjim kombinacijama.

Od high enda do high streeta, svoje mjesto pronašle su u gotovo svakoj kolekciji, a uz još uvijek popularne crne skinny modele, kožne hlače ove su sezone ukrasile nijanse bež, smeđe i zelene, dok su uske nogavice koje prate liniju noge zamijenile široke nogavice i trapez silueta.

7 modela iz novih kolekcija među kojima ćete sigurno pronaći favorit za svoju garderobu (ili nekoliko njih) donosimo u nastavku.

By Malene Birger kožne hlače 2020
By Malene Birger
J Brand kožne hlače 2020
J Brand
Petar Petrov kožne hlače 2020
Petar Petrov
REJINA PYO + NET SUSTAIN kožne hlače 2020
REJINA PYO + NET SUSTAIN
Twinset kožne hlače 2020
Twinset
Zara kožne hlače 2020
Zara
Mango kožne hlače 2020
Mango

Foto: Instagram, Mango, Net-a-porter, Twinset, Zara

Preporuka

Zatvori