7 savršenih: Klasičan baloner u osvježenom proljetnom izdanju

7 savršenih: Klasičan baloner u
osvježenom proljetnom izdanju

Uz nove modele proljetnih jakni i kaputa obojenih najpoželjnijim trendovima, prve proljetne kolekcije popularnih modnih brendova donijele su i sve one jednostavne, praktične i svestrane jakne koje će se lako prilagoditi svakom stilu, ormaru i outfitu, a kojima se svakog proljeća iznova vraćamo. Najelegantnija među proljetnim jaknama koja dolazi s dozom klasične sofisticiranosti i s filmskim efektom je baloner.

Klasičan baloner u proljetnom izdanju

Baloner je najsvestraniji i najpopularniji modni klasik za proljetnu sezonu kojeg krase elegantni izgled i kultni status. Na modnoj sceni pojavio se davne 1914., a masovna proizvodnja počela je radi zaštite od kiše i vjetra za britanske časnike u Prvom svjetskom ratu. Gledali smo ga u filmovima Casablanca i Doručak kod Tiffanyja, a bio je i dio prepoznatljive uniforme detektiva Columba. Kako će izgledati u proljetnom izdanju ove godine?U proljetni ormar, baloner se vraća u onom klasičnom izdanju s modernim pomakom u detaljima i odabiru materijala.

7 savršenih novih modela

Klasičan kroj, jednostavne linije i decentni detalji ovog proljeća još jednom će istaknuti svevremenski i svestrani karakter omiljenog balonera. U neutralnim nijansama bež boje koje odlično izgledaju u kombinaciji s baš svim bojama i uzorcima, baloner će se istaknuti kao savršeni dodatak svakom proljetnom outfitu i kao jedina proljetna jakna koju trebamo u svojoj garderobi. 

Od high enda do high streeta, baloner kao stvoren za svoj ormar i stil lako ćete pronaći bez obzira na budžet. 7 savršenih modela s kojima ne možete pogriješiti ovog proljeća, a koje ćete nositi još godinama nakon, izdvojili smo u nastavku!

The Row

The Row klasičan baloner za proljeće 2021.

Nili Lotan

Nili Lotan klasičan baloner za proljeće 2021.

Alexandre Vauthier

Alexandre Vauthier klasičan baloner za proljeće 2021.

Sézane

Sézane baloner proljeće 2021.

Massimo Dutti

Massimo Dutti klasičan baloner za proljeće 2021.

Mango

Mango klasičan baloner za proljeće 2021.

H&M

H&M klasičan baloner za proljeće 2021.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane

Učitati još
Zatvori