7 savršenih: klasičan baloner u novom izdanju za jesen ispred nas

7 savršenih: klasičan baloner u novom
izdanju za jesen ispred nas

Početak jesenske sezone iz naših će ormara potisnuti oni najprozračnije i najlaganije modele, a njihovo će mjesto u našoj garderobi i svakodnevnim kombinacijama popuniti prvi modeli pletiva, traperice, košulje dugih rukava i, naravno, jakne koje će se u našoj garderobi zadržati tijekom cijele jesenske sezone i biti nezaobilazan komad za sve hladnije jesenske dane doba i svježe ljetne večeri.

Uz nove modele jesenskih jakni i kaputa obojenih najpoželjnijim trendovima, prve jesenske kolekcije popularnih modnih brendova donijele su i sve one jednostavne, praktične i svestrane jakne koje će se lako prilagoditi svakom stilu, ormaru i outfitu, a kojima se svake jeseni iznova vraćamo. Najelegantnija među jesenskim jaknama koja dolazi s dozom klasične sofisticiranosti i s filmskim efektom je baloner.

Baloner u najboljim modelima za jesen 2020.

Baloner je najsvestraniji i najpopularniji modni klasik za jesensku sezonu kojeg krase elegantni izgled i kultni status. Na modnoj sceni pojavio se davne 1914., a masovna proizvodnja počela je radi zaštite od kiše i vjetra za britanske časnike u Prvom svjetskom ratu. Gledali smo ga u filmovima Casablanca i Doručak kod Tiffanyja, a bio je i dio prepoznatljive uniforme detektiva Columba. Kako će izgledati u jesenskom izdanju ove godine? Za jesenski ormar, baloner se vraća u onom klasičnom izdanju s modernim pomakom u detaljima i odabiru materijala.

Klasičan kroj, jednostavne linije i decentni detalji ove jeseni još jednom će istaknuti svevremenski i svestrani karakter omiljenog balonera. U neutralnim nijansama bež boje koje odlično izgledaju u kombinaciji s baš svim bojama i uzorcima, baloner će se istaknuti kao savršeni dodatak svakom jesenskom outfitu i kao jedina jesenska jakna koju trebamo u svojoj garderobi. 

Od high enda do high streeta, baloner kao stvoren za svoj ormar i stil lako ćete pronaći bez obzira na budžet. 7 savršenih modela s kojima ne možete pogriješiti ove jeseni, a koje ćete nositi još godinama nakon, izdvojili smo u nastavku!

Burberry

Max Mara

Sézane

Massimo Dutti

Zara

H&M

Topshop

Foto: Instagram, H&M, Massimo Dutti, Max Mara, Sézane, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori