7 savršenih: crni kaput kao ultimativni klasik za zimske dane

7 savršenih: crni kaput kao
ultimativni klasik za zimske dane

emmahill crni kaput
@emmahill

Prvi jesenski dani unutar naših ormara kreirali su novu garderobu koja je donijela onaj savršeni spoj jesenskih klasika i novih modnih trendova. Sada, samo nekoliko tjedana nakon što smo u garderobu dodali jesenske novitete i favorite, vrijeme za novo osvježenje. Omiljene modne kuće, dizajneri i brendovi na svojim su policama istaknuli prve zimske kolekcije u kojima ćemo pronaći savršene modele za hladne jesenske dane koji su stigli i one najhladnije zimske koji tek dolaze.

ULTIMATIVNI KLASIK ZA HLADNE DANE

Uz meko pletivo te elegantne, udobne i praktične čizme kao jedini model cipela koji ćemo zapravo trebati u novoj sezoni, najnovije kolekcije koje nas polako uvode u zimsku sezone istaknule su veliki povratak još jednog klasika zimske garderobe – crnog kaputa.

kaity_modern crni kaput
@kaity_modern

CRNI KAPUT U TOP MODELIMA ZA 2019.

Elegantnog izgleda i klasičnog karaktera, crni kaput istaknuo se kao jedan od ključnih odjevnih komada u kojima ćemo provesti one najhladnije jesenske i zimske dane. Kao jedan od modela s kojim ne možete pogriješiti, crni kaput nevjerojatno je jednostavan za kombiniranje unutar svakodnevnih kombinacija, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim, ležernim ili formalnim.

Ove godine, ultimativni jesenski i zimski klasik vraća se u pregršt novih modela koji su se istaknuli novim siluetama, trendi detaljima i zanimljivim teksturama koje im donose različiti materijali.

kaity_modern crni kaput
@kaity_modern

Od klasičnog, dugog crnog kaputa preko trendi modela ukrašenih upečatljivim gumbima ili raskošnom kragnom do oversized modela, u nastavku donosimo sedam savršenih crnih kaputa među kojima ćete pronaći onaj savršeni za svoju garderobu i stil.

Guess crni kaput
Guess
Reserved crni kaput
Reserved
Pinko crni kaput
Pinko
Twinset crni kaput
Twinset
Comme Des Garcons crni kaput
Comme Des Garcons
Balenciaga crni kaput
Balenciaga
Acne Studios crni kaput
Acne Studios

Foto: Instagram, Guess, Net-a-porter, Pinko, Reserved, Twinset

Učitati još
Zatvori