7 savršenih: Torba za svaku garderobu koju ćete nositi cijele godine

7 savršenih: Torba za svaku garderobu
koju ćete nositi cijele godine

Na početku nove godine, pitanje kojem se uvijek vraćamo unutar naših ormara je u koje odjevne komade i modne dodatke investirati. Iako će odgovor na to pitanje ovisiti o modnom i životnom stilu svakog pojedinca i biti različit od ormara do ormara, nekoliko modnih favorita istaknut će se na vrhu baš svake liste. Praktična i svestrana torba jedan je od njih.

Savršena torba za svaku garderobu u 2021.

Mnogo više od dekorativnog detalja, torbe su modni dodatak u kojem istovremeno tražimo privlačan izgled, ali i funkcionalnost i praktičnost. Naglasak na njezinu praktičnu ulogu posebno je važan u potrazi za savršenom dnevnom torbom. Od važnih stvari do malih sitnica koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, dnevna torba je nešto poput najvjernijeg suputnika kroz kaos i izazove svakodnevice. Kako izgleda savršena dnevna torba za 2021. (i jedina torba koju zapravo trebate)?

Crna tote torba kao ultimativni modni dodatak

Iako je posljednjih nekoliko godina obilježio trend malih torbi, velike dnevne torbe će uvijek zauzimati posebno mjesto u svakoj garderobi jer, osim elegantnog ili upečatljivog izgleda, one nose i izraženu praktičnu stranu koja život može učiniti znatno jednostavnijim. Među modelima koji olakšavaju svakodnevicu i imaju dovoljno mjesta za sve stvari koje nam mogu zatrebati uvijek su se isticale tote torbe.

Iako svaka nova sezona donosi raskoš novih modela u trendi bojama i s dodatkom upečatljivih detalja, 2021. godina vraća nas neodoljivoj jednostavnosti i privlačnosti crne tote torbe. Ipak, čak i najjednostavniji model tote torbe ove godine izgleda drugačije i bolje no ikad. Umjesto oblika položenog pravokutnika koji smo dosad najčešće viđali u kolekcijama modnih brendova, ove godine nosit ćemo tote torbe u obliku uspravnog pravokutnika. Iako naizgled mala promjena, nove tote torbe donose efektan odmak od očekivanog i stvaraju potpuno novu siluetu.

Od luksuznih modnih kuća do high street brendova, crna tote torba svoje je mjesto pronašla u gotovo svakoj kolekciji za početak 2021. Vrijedne svake investicije jer će se u trenu pretvoriti u vaš omiljeni modni dodatak, u nastavku donosimo izbor 7 savršenih tote modela koji čine mrvicu jednostavnijom, a svaku kombinaciju puno boljom.

Mango

7 savršenih Mango crna tote torba 2021.
7 savršenih Mango crna tote torba 2021.

H&M

7 savršenih H&M crna tote torba 2021.

Massimo Dutti

7 savršenih Massimo Dutti crna tote torba 2021.

Reserved

7 savršenih Reserved crna tote torba 2021.

Acne Studios

7 savršenih Acne Studios crna tote torba 2021.
7 savršenih Acne Studios crna tote torba 2021.

Zara

7 savršenih Zara crna tote torba 2021.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Reserved, Zara

Učitati još
Zatvori