7 savršenih: crna haljina za baš svaku jesensku priliku

7 savršenih: crna haljina za baš
svaku jesensku priliku

Mala crna haljina kroz desetljeća je zadržala status ultimativnog klasika u modnom svijetu. U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, crna haljina svake sezone suvereno vlada modnom scenom. Nakon što je ljeto unutar naših ormara istaknule nježne pastelne i upečatljive jarke boje te razigrane uzorke, a crni klasik zamijenilo onim u bijeloj boji, crna haljina vraća se u našu garderobu s prvim jesenskim danima kao jedan od ključnih komada i kao savršeni izbor za ležerni, formalni i party look. Unutar jesenskog ormara, crna haljina još jednom će odigrati ulogu jednostavnog i svestranog komada prilagodljivog svakom stilu i svakoj prilici.

Usprkos jednostavnosti crne boje, haljina obojena omiljenom neutralnom nijansom uvijek stvara upečatljiv look koji nikad ne prolazi nezapaženo.

Omiljena crna haljina u jesenskom izdanju

Nova sezona donijela je nekoliko novih varijacija na temu omiljenog klasika kojeg krasi status najbolje prijateljice u svakom ormaru, a trendi modeli male crne haljine istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih komada u baš svakoj kolekciji za jesen. Iako su se novi trendovi poigrali s klasičnom malom crnom haljinom i u potpunosti transformirali njezin izgled, oni su istovremeno zadržali onu prepoznatljivu dozu elegancije zbog koje joj se uvijek vraćamo. Njezino najsvestranije jesensko lice pronaći ćemo u modelima midi dužine koji će biti jednako dobar izbor za dnevni i večernji, casual i formalni look.

Od high streeta do high enda, od 150 kuna do 15 tisuća kuna, u nastavku donosimo izbor 7 savršenih crnih haljina midi dužine za svaki jesenski ormar i za svaki budžet.

Versace

Versace

Casasola

Casasola + NET Sustain

Arket

Arket

Massimo Dutti

Massimo Dutti

& Other Stories

& Other Stories

Mango

Mango

H&M

H&M

Foto: Instagram, & Other Stories, Arket, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori