7 savršenih: cool kompleti za savršeni look u dva odjevna komada

7 savršenih: cool kompleti za savršeni
look u dva odjevna komada

monikh
@monikh

Početak nove godine označio je savršeni trenutak da zavirimo u svoje ormare, osvježimo garderobu i stvorimo modni look za 2020. Još jednom, okrenut ćemo se provjerenoj kombinaciji omiljenih klasika i jednostavnih basic komada koje ćemo osvježiti s nekoliko novih modela i trendova. U potrazi za onim ključnim trendovima i komadi zavirili smo u kolekcije high street i high end brendova u čijim se prvim kolekcijama za novu godinu već istaknulo nekoliko it komada, Osim što će obilježiti godinu ispred nas, novi trendi modeli oni su u koje se isplati uložiti jer će u trenu začiniti naš ormar i look. Uz kožni kaput kao prvi it model za novu godinu koji ćemo uskoro viđati posvuda, savršeni spoj jednostavnosti, svestranosti i najnovijih trendova pronaći ćemo i u kompletima.

Mango

7 savršenih kompleta za svaki stil i ormar

Prije nekoliko sezona, kompleti su se na velika vrata vratili u modni svijet. Sve je započelo s ultimativnim klasikom iz svijeta kompleta, jednostavnim odijelom koje je u posljednjih nekoliko sezona osvojili modni svijet. Ukrašeno kariranim i prugastim uzorkom ili obojeno jarkim i pastelnim bojama, klasično odijelo transformiralo se u trendi komplet koji je prešao granice poslovne garderobe i postao naš favorit i izvan radnog vremena.

Nakon što su se odijela istaknula kao apsolutni favoriti u garderobi najpopularnijih trendseterica i svoje mjesto pronašla u svakoj high street kolekciji bilo je jasno da je novi trend rođen. Godina ispred nas donijet će raskoš kompleta, a uz odijela, u fokusu će se naći i neodoljivi spoj suknje i blejzera te košulje i hlača.

7 savršenih kompleta iz prvih kolekcija za 2020. koje već možete dodati u svoje garderobe pronašli smo i izdvojili u nastavku.

Tibi
Massimo Dutti
Mango
Sally LaPointe
H&M
Massimo Dutti
H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori