7 savršenih: Najudobnije cipele s potpeticom za proljetnu sezonu

7 savršenih: Najudobnije cipele s
potpeticom za proljetnu sezonu

Početak proljetne sezone za mnoge je donio povratak u ured. Iako nam radni dani još uvijek izgledaju bitno drugačije od one stare normale koju smo nakon godinu dana gotovo zaboravili, povratak u ured ipak nas je vratio nekim starim navikama, ali i nekim starim modnim favoritima. Poslovna garderoba uvijek je bila onaj dio naših ormara u kojem su pravila najjasnija i najstroža. Iako je vrijeme stroge uniformiranosti daleko iza nas, a granice poslovnog odijevanja se pomiču iz godine u godinu, poslovna garderoba još uvijek podrazumijeva dozu sređenosti i elegancije.

Nakon godine u kojoj smo se više no ikad odmaknuli od ideje poslovne garderobe i radne dane provodili u najudobnijim modelima poput trenirka i loungewear setova, povratak u ured u središte našeg poslovnog looka vratio je nekoliko modnih klasika. Uz poslovne hlače, elegantne košulje i svestrane haljine, jedan od ključnih poslovnih modnih favorita kojem smo se ponovno vratili su cipele s potpeticom.

Elegantne i ženstvene, cipele s potpeticom jedan su od ključnih modela u svakoj poslovnoj garderobi. Ovog proljeća ponovno im se vraćamo, ali u onom najsvestranijem i najudobnijem izdanju.

Modni klasik poslovne garderobe

Sa srednje visokom potpeticom i u crnoj boji, novi modeli bit će jednostavni za kombiniranje i dovoljno udobni za nošenje da u njima provedemo cijeli radni dan.

Crne cipele s udobnom potpeticom u svoje je proljetne kolekcije dodala većina modnih brendova – od luksuznih modnih kuća poput Prade do najpoznatijih brendova modnih dodataka među kojima se ističu Neous, Roger Vivier i Aldo do high street brendova Mango i Massimo Dutti u čije ćemo trgovine uvijek zaviriti u potrazi za elegantnim, ali i pristupačnim poslovnim modelima.

Bez obzira koji model odabrali, cipele s udobnom potpeticom u crnoj boji odlično će izgledati u baš svakoj poslovnoj kombinaciji. Nosit ćemo ih kao dodatak modernom odijelu i svestranoj kombinaciji, ali i u spoju s ležernijim poslovnim lookom poput kombinacije ženstvene bluze i traperica ili blejzera, T-shirta i traperica.

Neous

Crne cipele s udobnom potpeticom u 7 savršenih modela

Savršene poslovne cipele s udobnom potpeticom i u crnoj boji donosimo u nastavku – u 7 savršenih modela za svaki poslovni ormar i budžet!

Prada

Prada cipele s udobnom potpeticom proljeće 2021.

Neous

Neous cipele s udobnom potpeticom proljeće 2021.

Christian Louboutin

Christian Louboutin cipele s udobnom potpeticom proljeće 2021.

Roger Vivier

Roger Vivier cipele s udobnom potpeticom proljeće 2021.

Massimo Dutti

Massimo Dutti cipele s udobnom potpeticom proljeće 2021.

Mango

Mango cipele s udobnom potpeticom proljeće 2021.

Aldo

Aldo cipele s udobnom potpeticom proljeće 2021.
Aldo
Učitati još
Zatvori