7 savršenih: Bijeli T-shirt koji treba svaka proljetna garderoba

7 savršenih: Bijeli T-shirt koji treba
svaka proljetna garderoba

Kao savršeni spoj jednostavnih linija, neutralnih boja i svestranog karaktera, basic komadi su nezaobilazni dio svake garderobe. Kada govorimo o proljetnoj sezoni, među najboljim basic komadima koje možemo dodati u svoju garderobu uvijek se ističu baloner, traperice, midi haljina i, naravno, bijeli T-shirt.

Bijeli T-shirt jedan je od najpopularnijih i najležernijih modnih klasika koji ima svoje posebno mjesto rezervirano u baš svakoj garderobi. Njegova privlačnost krije se u jednostavnosti koja ostavlja prostora za kreativnost i bezbroj različitih kombinacija i udobnosti zbog koje ćemo ga rado nositi baš svaki dan.

U kojim se kolekcijama krije savršeni bijeli T-shirt i kako ćemo ga nositi ovog proljeća?

Bijeli T-shirt u najboljim modelima sezone

Kako bi osvježili i transformirali omiljeni ležerni klasik, T-shirt bijele boje ove ćemo sezone nositi s novim trendi modelima i proljetnim modnim favoritima. 

Među omiljenim odjevnim kombinacijama za proljetne dane istaknut će se spoj bijelog T-shirta i plavih traperica preko kojeg ćemo nerijetko prebaciti baloner ili blejzer. Najelegantniji look s bijelim T-shirtom pronaći ćemo u spoju s modernim odijelom, dok ćemo romantično izdanje bijelog T-shirta otkriti u kombinaciji s proljetnim suknjama. Odjevna kombinacija koju ćemo birati kao savršeni outfit za dane kod kuće i vikende u prirodi bijeli T-shirt spojit će se popularnim trenirkama u njihovom proljetnom izdanju – od laganijih materijala i u pastelnim bojama.

Gdje pronaći savršeni bijeli T-shirt koji će jednako dobro izgledati u svim proljetnim kombinacijama? Od modnih kuća koje donose luksuzno izdanje tog jednostavnog komada preko modnih brendova posvećenih kreiranju upravo najboljih basic komada do omiljenih high street brendova, 7 savršenih pronašle smo i izdvojile u nastavku!

The Attico

7 savršenih: The Attico bijeli T-shirt za proljeće 2021.

The Row

7 savršenih: The Row bijeli T-shirt za proljeće 2021.

Ninety Percent

7 savršenih: Ninety Percent bijeli T-shirt za proljeće 2021.

Arket

7 savršenih: Arket bijeli T-shirt za proljeće 2021.

Everlane

7 savršenih: Everlane bijeli T-shirt za proljeće 2021.

Organic Basics

7 savršenih: Organic Basics bijeli T-shirt za proljeće 2021.

H&M Premium Quality

7 savršenih: H&M bijeli T-shirt za proljeće 2021.

Foto: Instagram, Arket, Everlane, H&M, Net-a-porter, Organic Basics

Učitati još
Zatvori