7 savršenih: Bermude u kojima ćemo provesti ljetne dane
7 savršenih: Bermude u kojima ćemo provesti ljetne dane

7 savršenih: Bermude u kojima ćemo
provesti ljetne dane

Ljetna sezona nam je pred vratima, a mi i dalje nismo uložili u ključne komade. Svake sezone potrebno je odabrati statement komade pomoću kojih ćemo kreirati ostatak kombinacije. Ljetna sezona u znaku je boja, uzoraka, ali i minimalističkih kombinacija.

Možemo zaključiti kako se zaista nosi sve, a što ćete odabrati ovisi o vama. Mi uvijek polazimo od funkcionalnosti i praktičnosti, a zatim i dizajna. Stoga biramo komade u kojima se dobro osjećamo i koji su jednostavni za kombiniranje. Jedan od takvih komada su bermude koje ovog ljeta planiramo nositi od jutra do večeri.

Bermude – it ljetni komad koji jedva čekamo nositi

Bermude se nekada bile dio isključivo muške garderobe, no kako se moda mijenja tako je i ovaj komad postao nezaobilazni dio ljetnih outfita za žene. Riječ je o funkcionalnom komadu koji upotpunjen odabranim modnim detaljima je odličan odabir. Kada govorimo o materijalima, možete odabrati lanene bermude koje su savršen odabir za tople ljetne dane.

Možete odabrati i model na visoki struk koji će u kombinaciji s majicom bez rukava i sandalama izgledati stylish. S obzirom na to kako ljeti volimo kreirati maštovite kombinacije, predlažemo model u boji, a za ljubitelje minimalizma u trendu su svi bež i zagasiti tonovi.

Ljetne kombinacije s bermudama u glavnoj ulozi

Bermude se mogu nositi na različite načine, a uklopit će se u vašu garderobu bez obzira na sve ostale komade. Ovaj komad predlažemo nositi na oversized košulje i sportske sandale, a lijepo će se uklopiti i na običan bijeli t-shirt.

Osim toga, ako odaberete sandale na petu i crop top možete kreirati i glamuroznu večernju kombinaciju u kojoj će glavnu ulogu imati bermude. Koji god model odabrali, sigurno smo kako ćete ga kombinirati na pravi način, a mi u nastavku izdvajamo 7 savršenih bermuda za ljetne dane i večeri.

Foto: Instagram, Zara, Mango, COS.

Učitati još
Zatvori