7 kombinacija za 7 dana: Ivana Pirizović

7 kombinacija za 7 dana: Ivana Pirizović

Naša omiljena rubrika 7 kombinacija za 7 dana već je ugostila mnoge stylish gošće, pa nas svako novo izdanje ponovno razveseli, jer unaprijed znamo da ćemo vidjeti brojne cool kombinacije, ali i dobiti inspiraciju za osmišljavanje vlastitih odjevnih lookova. Od odjeće do modnih dodataka, žene koje su zvijezde ove priče kombiniraju ih na originalan način i čine to, barem na prvi pogled, s nevjerojatnom lakoćom.

Ove nedjelje odlučile smo zaviriti u garderobu mlade influencerice Ivane Pirizović i otkriti kako je izgledalo posljednjih 7 dana u njenom ormaru.

Tjedan dana u ormaru Ivane Pirizović

Nije tajna da Ivanu Pirizović već godinama pratimo na Instagramu i od pojave influencera njena adresa na društvenim mrežama bila nam je i ostala jedna od omiljenih. Zato nas je razveselilo čuti da će s nama i našim čitateljicama podijeliti svojih 7 kombinacija za 7 dana. Njen stil savršen je omjer minimalizma i rock chica, a Ivana je poznata i kao ambasadorica modnog brenda Aldo, čiji modeli cipela čine okosnicu njene garderobe ove jeseni. U nastavku zavirite u garderobu ove stylish brinete i pronađite inspiraciju – ali i ključne komade – za svoj stil u hladnijoj sezoni!

Ponedjeljak

Sandalama protiv monotonije novog radnog tjedna

7 kombinacija za 7 dana Ivana Pirizović listopad 2020.
Aldo Ariana sandale

Utorak

Poslovna elegancija s pomakom

Aldo Julika čizme

Srijeda

Kombinezon i gležnjače su savršeni spoj

Aldo Aurellieflex Lea čizme

Četvrtak

Cool kombinacija s jeansom

Aldo Aurellane čizme

Petak

Kraj tjedna rezerviran je za moćne pete

Aldo Naomy čizme

Subota

Combat čizme kao protuteža romantičnoj haljini

Aldo Reilly Lea čizme

Nedjelja

Udobnost je u modi – s naglaskom na bijele tenisice

Foto: Ivana Pirizović

Učitati još
Zatvori