7 kombinacija za 7 dana: Barbara Repe

7 kombinacija za 7 dana: Barbara Repe

Modni trendovi, revije, kolekcije, editorijali … sve su to stvari zbog kojih obožavamo modni svijet. Istovremeno, one su tek njegov početak, jer onaj najuzbudljiviji i najbolji dio modnog svijeta krije se daleko od modnih pista i stranica modnih časopisa. U našim ormarima. Upravo su nas potraga za modnom inspiracijom i povratak modi u onom njezinom najboljem obliku, svakodnevnom i razigranom, potaknuli na pokretanje modne rubrike 7 kombinacija za 7 dana.

U narednim mjesecima, kroz ovu ćemo vas rubriku voditi u ormare žena čiji modni stil obožavamo. U sedam kombinacija, one će nam otkriti kako njihov modni tjedan, koji uključuje sve od opuštenih dana provedenih kod kuće preko užurbanih radnih dana do dana koji donose uzbudljive evente i posebne prilike, zapravo izgleda. Najnovija gošća naše rubrike je modna stilistica Barbara Repe.

Tjedan u ormaru Barbare Repe

Modni stil Barbare Repe pratimo i volimo još od početaka modnih blogova u Hrvatskoj. Modni blog ar-ar bio je tek početak Barbarine priče u modnom svijetu. Danas, ona je jedan od najpopularnijih hrvatskih modnih stilistica sa zavidnim popisom projekta iza sebe, a s koliko ih ljubavi, kreativnosti i zaigranosti odrađuje uvjerile smo se i same na svakom od modnih editorijala na kojima smo surađivale s Barbarom. Baš poput njezinog prepoznatljivog stilističkog potpisa, njezin osobni stil prenosi svu njezinu kreativnost, oko za detalje i nevjerojatni osjećaj za modu. Čak i naizgled nespojive odjevne komade i modne dodatke, uzorke i boje, Barbara s lakoćom pretvara u efektne kombinacije koje ćete i sami poželjeti nositi.

Trenutno, Barbara živi na dvije adrese, zagrebačkoj i berlinskoj, što svaki njezin tjedan čini drugačijim, ponekad nepredvidljivim, ali uvijek uzbudljivim. Upravo je jedan takav tjedan Barbara podijelila s nama. Kako je on izgledao u sedam kombinacija, tri različita grada i s najrazličitijim planovima i obavezama u kalendaru? Pogledajte u nastavku!


Ponedjeljak


Na putu prema Njemačkoj

H&M T-shirt / Pull & Bear traperice / Mephisto natikače / Izi Pizi sunčane naočale


Utorak


Utorak u Dresdenu

H&M top / Pull & Bear traperice


Srijeda


Šetnja Dresdenom

Primark haljina / Mango Outlet torbica / HÖGL natikače / Izi Pizi sunčane naočale


Četvrtak


Na berlinskim ulicama

Zara haljina / Calzedonia najlonke / Mango Outlet torbica / Izi Pizi sunčane naočale


Petak


Date night u kuglani u Zagrebu

Mango T-shirt / Zara hlače / Mango cipele / svileni šal naslijeđen od tate / Primark torbica


Subota


Modni event

H&M haljina / Primark torbica / vintage cipele / Izi Pizi naočale


Nedjelja


Ležerna zagrebačka nedjelja

Mango Outlet haljina / Mango Outlet torbica / HÖGL natikače / Izi Pizi sunčane naočale

Foto: Barbara Repe

Učitati još
Zatvori