7 kombinacija za 7 dana: prevrtljivi prvi tjedan ožujka

7 kombinacija za 7 dana:
prevrtljivi prvi tjedan ožujka

Svako jutro donosi isto pitanje – što odjenuti? Nakon brze i jednostavne beauty rutine koju možemo odraditi u polusnu, biranje odjevne kombinacije nerijetko će potrajati znatno duže, a sa sobom donijeti brojna pitanja i minute provedene ispred širom otvorenog ormara. Kako odabrati savršeni look za svaki dan u tjednu?

7 kombinacija za 7 dana u tjednu ispred nas

Ispred nas je još jedan tjedan i to onaj prvi u ožujku, mjesecu koji će proći u znaku promjene sezona i promjene garderoba. Zimske dane zamijenit će proljetni, baš kao što će i zimske modne favorite i trendove, zamijeniti oni proljetni. Sa sve toplijim danima, u našim ormarima sve više prostora zauzimati proljetni favoriti i noviteti koji će unijeti dozu osvježenja, boje, uzoraka i inspiracije u naše svakodnevne kombinacije. Ipak, prvi tjedan u ožujku još uvijek će proći u znaku sivila i niskih temperatura zbog čega ćemo posegnuti za svim onim odjevnim komadima i modnim dodacima koji, spojeni zajedno, stvaraju slojevite i efektne kombinacije za prijelazno razdoblje.

Ususret novom tjednu i u potrazi za outfit inspiracijom, svratili smo na mjesto koje se u posljednjih nekoliko godina ističe kao nepresušan izvor odličnih outfit ideja i stilskih trikova – naravno, riječ je o Instagramu. Pronalazak outfit ideja za prijelazno razdoblje bilo je izazovan zadatak čak i na društvenoj mreži na kojoj se dnevno dijeli na tisuće fotografija odjevnih kombinacija, a hashtag #OOTD (outfit of the day ili kombinacija dana) ima tek nešto manje od 300 milijuna fotografija iza sebe. Ipak, sedam odličnih kombinacija s odjevnim komadima koji se zasigurno već nalaze u vašem ormaru, pronašli smo na Instagramu profilu street style zvijezde i modne influencerice Sare Escudero koja se na Instagramu nalazi iza imena @collagevintage.

Ponedjeljak:

ležerno i ugodno za početak tjedna
(s dodatkom svilene marame)

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) on

Utorak:

fokus na modne dodatke

Srijeda:

svi proljetni favoriti u jednom looku

Četvrtak:

nepogrešivi spoj bijele bluze i plavog trapera

Petak:

poslovno odijelo, ali na cool način

Subota:

day-to-night look

Nedjelja:

ležerno i ugodno za kraj tjedna
(s dodatkom velike kragne)

Foto: Instagram (@collagevintage)

Učitati još
Zatvori