Poslovne kombinacije za sljedeći tjedan koje smo posudili s Instagrama

Poslovne kombinacije za sljedeći tjedan
koje smo posudili s Instagrama

A post shared by LadyAddict (@ladyaddict) on

Ako se ijedan trenutak u godini može smatrati posebno zahtjevnim za poštovanje poslovnog dress codea, onda su to definitivno temperature koje prelaze trideset stupnjeva u hladu. To su trenuci kada bi najradije došetali u šorcu i japankama, no poslovno okruženje to ne dopušta pa moramo biti puno kreativniji.

Poslovne kombinacije na +30°C

Srećom, trendovi su trenutno takvi da se nije komplicirano snaći i osmisliti kombinaciju koja će istovremeno biti elegantna, ženstvena i u kojoj nećemo prokuhati na putu do posla. Zahvaljujući wrap haljinama i midi haljinama općenito, vrlo je jednostavno svoj outfit ujutro osmisliti. Lagani materijali garantiraju propusnost, a sve što vam uz njih treba su cipele – sandale ili špagerice da bi upotpunili kombinaciju.

A post shared by Paula Ordovás (@mypeeptoes) on

Također, lepršave hlače širokih nogavica ili culottes koje su ove sezone jače no ikad, dopuštaju zanimljivu modnu igru s običnim T-shirticama, bluzama, košuljama ili laganim topovima na bretelice koji se mogu utaknuti u hlače visokog struka i izgledati odlično. Visoke ili niske pete, izbor je na vama, s hlačama će odlično funkcionirati sve.

A post shared by LadyAddict (@ladyaddict) on

U trenutku kad nam ponestane inspiracije uvijek se okrećemo Instagramu, gdje smo sigurni da ćemo pronaći baš ono što nam treba. I ni ovog puta nismo bili u krivu – u nastavku smo izdvojili 10 kombinacija poznatih trendseterica koje će biti lako imitirati.

A post shared by LadyAddict (@ladyaddict) on

A post shared by Jenny Cipoletti (@margoandme) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori