Trendi torbe koje ćemo nositi u 2023. godini
Trendi torbe koje ćemo nositi u 2023. godini

Trendi torbe koje ćemo nositi
u 2023. godini

Iako još službeno nismo ušli u novu godinu, brojimo sitno do njenog početka. Dok ste vi trenutno zaokupljeni mislima o tome što ćete danas obući za doček, mi smo zavirili u novu 2023. godinu. Svi nekako imamo tendenciju gledati u budućnost za koju nas zanima što nam donosi. Osim na privatnom i poslovnom planu, trenutno nas zanima što nam u novoj donosi modna industrija. Točnije koji su se trendovi torbi za 2023. nametnuli već sada. Od torbica na polumjesec, preko onih sa zanimljivim detaljima do klasičnih poslovnih – svi trendovi torbi za 2023. koje možete kupiti odmah nalaze se u nastavku.

1. Half-moon torbe

Torbe u obliku polumjeseca postale su već hit u ovoj godini, a sudeći po onome što su dizajneri pokazali na modnim pistama, ovaj trend nastavlja se i u 2023. godini. Što znači da se u ove torbe ipak isplati ulagati jer nisu samo prolazni trend. Prvi model koji nam pada napamet u ovoj kategoriji je Jodie od Bottega Venete. Jodie je bez premca naš favorit i torba koju bismo rado u svojoj garderobi. Ipak, postoje i high street verzije half-moon torbi. Koje su to, saznajte niže.

2. Predimenzionirane torbe

Osim što je u trendu predimenzionirana odjeća, nose se i velike shopper torbe uz koje ste sigurni da vam sve stane. U modi će biti jednobojni modeli koji su lišeni svih detalja što je odlična vijest jer moći ćete ih lako kombinirati uz dnevne outfite. Osim toga shopper torbe u 2023. bit će mekih oblika i materijala.

3. Clutch torbe

Torbe koje možemo kombinirati na dnevni look, ali koje isto tako izgledaju i dovoljno elegantno za večernju kombinaciju. Clutch torbe izrazito su zahvalan odabir upravo iz tog razloga. Zgodna je stvar što se osim ispod ruke i u ruci ove torbe mogu nositi preko tijela u kombinaciji s remenima koji često dolaze u kompletu. Manje ili veće, sve je to do vaših preferencija, ali znamo da ih nosimo u mekanim verzijama.

4. Detalji čine razliku

U vremenima koja slijede nosimo torbe koje imaju “wow” efekt i koje će odmah privući pažnju. Metalik trend nametnuo se već ove jeseni, a u tom tonu nastavljamo i dalje. Osim metalik momenta na torbama nosimo perje, aplikacije, šljokice i resice. Što god da odabrali važno je da je primjetno.

5. Klasični modeli s čistim linijama

Poslovne torbe s oštrim linijama u stilu aktovki nosit će se na proljeće u godini koja je pred nama. Ovom viješću bit će oduševljene sve žene vjerne klasici i jednostavnim modelima bez suvišnih dodataka. Torba koja može s vama od jutra do mraka u zagasitim, ali i veselim proljetnim bojama bit će broj jedan. U nastavku pogledajte koje od njih možete nabaviti već sada.

Foto: My Theresa, Zara, Mango, COS, ARKET, Polene,Nanushka, Max Mara Weekend, H&M, Prada

Učitati još
Zatvori