Personalizirane traper jakne splitskog brenda Millipointtwo

Personalizirane traper jakne
splitskog brenda Millipointtwo

Millipointtwo-6

Personalizirane traper jakne

Personalizirane jakne ne prestaju vladati. Otkako se prije nekoliko mjeseci pojavio na hrvatskoj modnoj sceni, brend Millipointtwo privlači obožavatelje iz cijele regije. Ljubitelji unikatnog dizajna napokon su došli na svoje, jer Millipointtwo traper jakne i prsluci su ručno rađeni, ručno poderani i crtani primjerci autentičnog stila. Osvojili su i mnoge hrvatske zvijezde, kao što su Severina, Marijana Batinić, Viktorija Rađa, fotografkinja Sonja Dvornik i modna stilistica Silvia Dvornik, koje već imaju vlastiti personalizirani primjerak Millipointtwo kolekcije.

Millipointtwo-7

Mladi brend Millipointtwo

Iza ovog brenda stoji mladi splitski par Natali Petrinović i Stjepan Čagalj KamachoJr, student unutarnjeg dizajna u Londonu. Cijela priča krenula je nakon što je par izradio nekoliko personaliziranih jakni sebi i prijateljima. Jakne su ubrzo postale toliko popularne da su otvorili profil na Instagramu i osnovali vlastiti brend. Ideja o imenu došla je iz pjesme Starboy, u kojem se spominje ”Milli point two”, što je zapravo iznos najskupljeg automobila na svijetu, koji se prodaje u određenim količinama, što pretpostavlja ekskluzivnost, jedinstvenost i posebnost – ujedno značajke i Millipointtwo brenda.

Millipointtwo-1

Svaka jakna je unikatna. Dizajn se ne ponavlja, ali je moguće napraviti sličan koncept. Brend je različit od svega što se trenutno nudi na hrvatskoj modnoj sceni i ta različitost čini ga posebnim. Nova kampanja naziva Lavish dostupna je na web stranici millipointtwo.com, gdje se mogu vidjeti sve posebnosti ovih ručno izrađenih jakni i prsluka. Također ih možete pronaći na Instagram profilu.

Millipointtwo-3

Millipointtwo-2

Millipointtwo-5

Millipointtwo-4

Millipointtwo-8

Millipointtwo-10

Millipointtwo-9

Foto: Jakov Baričić
>Modeli: Nika i Rahela Matić, Stjepan Čagalj i Ivan Krasić
Make up: Marija Gančević
Hair: Anita Jelavić za Frizerski studio Silver

Učitati još
Zatvori