Traper šorc nova je zvijezda street style kombinacija

Vrijeme je da omiljeni ležerni komad svake proljetne kombinacije na policama naših ormara zamijeni njegovo ljetno izdanje. Traper hlače u kojima smo živjeli posljednjih nekoliko mjeseci sada će svoje mjesto unutar naše garderobe i unutar jednostavnih ležernih kombinacija prepustiti traper šorcu. S jednakim statusom basic komada prišivenim na svaki model, traper šorc u ljetnoj garderobi zadržava jednostavnost kombiniranja traper hlača i njihov klasičan ležerni izgled unutar siluete prilagođene sve višim temperaturama. Kao dio svakodnevne ležerne uniforme i kao dio garderobe za nadolazeća putovanja, kratke traper hlače uvijek su siguran izbor. Od klasičnog trapera plave boje do modela obojenih bijelom i crnom i onih ukrašenih trendi detaljima, ljetno izdanje omiljenih traperica već je na prijelazu sezona najavilo svoj velik povratak.

Kao nezaobilazan dio svake, i najjednostavnije, ljetne garderobe, traper šorc istaknuo se kao zvijezda brojnih street style kombinacija. Od ultimativnog ležernog spoja s bijelom majicom kratkih rukava do jednostavnih modela koji su poslužili kao savršeni odabir za spoj s raskošnim ljetnim košuljama i topovima, omiljeni ljetni traper komad još jednom je odigrao nekoliko različitih uloga i poslužio kao početak brojih ljetnih kombinacija. Svestranost traper šorca i njegov ležerni karakter spojite s ljetnim party topom i stvorite nikad jednostavniji, ali vrlo efektan večernji look idealan za svaki ljetni tulum. Omiljeni model kratkih traper hlača ponesite i na plažu. U kombinaciji s jednodijelnim kupaćim kostimom, traper šorc bit će savršen izbor za popodnevnu šetnju i kavu.

Od kombinacija s jednako ležernim T-shirtom do spoja s elegantnim i prozračnim ljetnim košuljama, od minimalističke jednostavnosti do raskošnih trendi detalja, traper šorc se već vratio u ormare naših omiljenih trendseterica. U nastavku vam donosimo nekoliko odličnih street style kombinacija unutar kojih je jednostavan par kratkih traper hlača pokazao svoju svestranost i ležerni šarm.

KAKO OVE SEZONE NOSITI TRAPER ŠORC?

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

0