Traper šorc nova je zvijezda street style kombinacija

Traper šorc nova je zvijezda
street style kombinacija

Vrijeme je da omiljeni ležerni komad svake proljetne kombinacije na policama naših ormara zamijeni njegovo ljetno izdanje. Traper hlače u kojima smo živjeli posljednjih nekoliko mjeseci sada će svoje mjesto unutar naše garderobe i unutar jednostavnih ležernih kombinacija prepustiti traper šorcu. S jednakim statusom basic komada prišivenim na svaki model, traper šorc u ljetnoj garderobi zadržava jednostavnost kombiniranja traper hlača i njihov klasičan ležerni izgled unutar siluete prilagođene sve višim temperaturama. Kao dio svakodnevne ležerne uniforme i kao dio garderobe za nadolazeća putovanja, kratke traper hlače uvijek su siguran izbor. Od klasičnog trapera plave boje do modela obojenih bijelom i crnom i onih ukrašenih trendi detaljima, ljetno izdanje omiljenih traperica već je na prijelazu sezona najavilo svoj velik povratak.

Kao nezaobilazan dio svake, i najjednostavnije, ljetne garderobe, traper šorc istaknuo se kao zvijezda brojnih street style kombinacija. Od ultimativnog ležernog spoja s bijelom majicom kratkih rukava do jednostavnih modela koji su poslužili kao savršeni odabir za spoj s raskošnim ljetnim košuljama i topovima, omiljeni ljetni traper komad još jednom je odigrao nekoliko različitih uloga i poslužio kao početak brojih ljetnih kombinacija. Svestranost traper šorca i njegov ležerni karakter spojite s ljetnim party topom i stvorite nikad jednostavniji, ali vrlo efektan večernji look idealan za svaki ljetni tulum. Omiljeni model kratkih traper hlača ponesite i na plažu. U kombinaciji s jednodijelnim kupaćim kostimom, traper šorc bit će savršen izbor za popodnevnu šetnju i kavu.

Od kombinacija s jednako ležernim T-shirtom do spoja s elegantnim i prozračnim ljetnim košuljama, od minimalističke jednostavnosti do raskošnih trendi detalja, traper šorc se već vratio u ormare naših omiljenih trendseterica. U nastavku vam donosimo nekoliko odličnih street style kombinacija unutar kojih je jednostavan par kratkih traper hlača pokazao svoju svestranost i ležerni šarm.

KAKO OVE SEZONE NOSITI TRAPER ŠORC?

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori