Od šarenih boja do tihog luksuza: ovo je 6 najvećih trendova torbi za ovo ljeto
Od šarenih boja do tihog luksuza: ovo je 6 najvećih trendova torbi za ovo ljeto

Od šarenih boja do tihog luksuza: ovo je 6 najvećih trendova torbi za ovo ljeto

Torbe su neizostavan modni dodatak, osim što su praktične, upotpunjuju cijeli outfit. Novi trendovi u odjeći za ljeto debitirali su na modnim pistama za 2023., a ovo su najveći trendovi torbi koje ćemo nositi ovo ljeto. Već su i stigle u trgovine, a mi vam donosimo najbolje.

Šarenilo i zabavni uzorci

S ljetom uvijek povezujemo jarke i upečatljive boje, a ovo ljeto nije ništa drugačije. Klasične ljetne torbe ove sezone su osmišljene u vibrantnim bojama, šarenilu i zabavnim uzorcima. Neke od najboljih verzija imaju elemente psihodeličnih torba i neodoljivo podsjećaju na hipi stil 60-ih godina.

Roza boja

Roza boja bit će pravi hit u svijetu torbi u svim kategorijama ovog ljeta. Odlično paše uz sunčani ljetni outfit. Boja koja odiše radošću i optimizmom, ove sezone pronaći ćete sve spektre ružičaste u torbicama.

Nevjerojatno velike torbe

Definitivan trend torbi za cijelu 2023. godinu pa i za ljeto su XXL tote torbe. Što veće, to bolje. Modni stručnjaci kažu da velike torbe ove sezone zamjenjuju ultra-mini torbice, a sve je stvar praktičnosti. Ljetne zabave uz bazen, dani na plaži i izleti vikendom savršeno se slažu s praktičnošću prostrane torbe. Ne možete pobijediti trend koji nudi praktičnost i funkcionalnost.

Tihi luksuz

Tiholuksuzne komadi jedna su od tema o kojima se najviše priča u 2023., a taj trend se nastavlja i za ljeto. Razmetljivi logotipi su u ovo ljeto u drugom planu. Najpoželjnije torbe ovog ljeta pripadaju tihom luksuzu, odnosno fokus se stavlja na dobro izrađene komade bez očitih poveznica s brendom. Dosta poznatih brendova priključilo se ovom trendu poput Hermesa i Celine.

Y2K nostalgija

Vraćaju se crop-topovi inspirirani 2000-ima, hlače niskog struka pa ćemo tako i kod torbica posegnuti za omiljenim Y2K klasicima. Era ranih 2000-ih možda je i najočitija u svijetu dizajnerskih torbica. Dior, Marc Jacobs i Prada ponovno preprodaju torbice u stilu ranih 2000-ih, a i ostale torbice su inspirirane ovim trendom malih shoulder torbi.

Idemo na piknik

Bilo da odaberete klasični oblik košare ili moderni spin na ovaj trend, pletene torbe  s čvrstom ručkom bit će popularne ovo ljeto. Podsjećajući da piknik torbe, odlično pašu uz ljetni outfit jer daju nautički i elegantni štih.

Foto: Zara, Mango, Stradivarius, Bershka, Celine, Hermes, Loewe, Bottega Veneta, Instagram: @simply.cie, @matildadjerf)

Učitati još
Zatvori