Talijanski brend torbi u Zagrebu

Talijanski brend torbi u
Zagrebu

o bag

O bag je talijanski brend modnih dodataka, torbi i satova, a od ljeta 2016. i cipela, u vlasništvu grupacije Full Spot iz Padove, primarno izrađenih od silikonskih i gumiranih materijala. Talijanska modna marka Obag osnovana je 2009. godine, od kada uživa velik ugled diljem svijeta.

o bag

O bag je namijenjen svim onim ženama koje imaju istančan stil, strastveno prate modu, te inovativne trendove u dizajnu. O bag se iz sezone u sezonu koristi novim bojama, veličinama, materijalima i trendovima te brojnim mogućnostima personaliziranja torbi i modnih dodataka.

obg-8

Dok paletu boja, koja obilježava novu sezonu, čine tamno crvena, nebesko plava, strawberry crvena, narcis žuta, ljubičasta, tamno smeđa i military zelena. Kolekcije brenda OBag čine proizvodi koji sežu od O clock satova, do nekoliko osnovnih OBag linija torbi, sve do sunčanih naočala, narukvica i najnovijih flat-form cipela.

O bag proizvodi distribuiraju se u više od 50 zemalja diljem svijeta, a ekspanzija OBag Store franšiza stalno raste. Samo u 2016. godini, to je rezultiralo otvaranjem 6 novih Obag Store trgovina u prijestolnici mode, Milanu, kao i otvaranjem trgovina u Pragu, Barceloni, Moskvi, Miamiju, Bostonu i Washingtonu. Obag sada stiže i u Zagreb, a kako je svaka pojedina trgovina izdizajnirana individualno, tako će izgledati i nova na Trgu Petra Preradovića 3.

o bag obg-7 o bag obg-4 obg-6

Više na www.obagonline.com.

Preporuka

Zatvori