Mrežasta torba postat će hit

Mrežasta torba postat će hit

Unutar naših ormara, ljeto svake godine opet iznova donosi raskoš boja i uzoraka, materijala i krojeva, silueta i tekstura. Dok omiljenim ljetnim basic komadima najnoviji trendovi donose svjež izgled, jednostavnost klasičnih modnih dodataka zamijenjuju ljetna razigranost i romantika boemskog inspirirane toplim krajevima i šarmom mornarskog stila. U svijetu torbi, duh francuske rivijere ove je sezone istaknuo jednostavnost neutralnih tonova i prirodnih materijala.

Uz pletenu košaricu kao apsolutni it dodatak sezone, unutar garderoba popularnih trendseterica našla se i torba od mreže. Inspirirana isprepletenim konopljem koje stvara mornarsku mrežu, torba od mreže u svakom čvoru nosi duh ljeta i morske obale. Istovremeno jednostavne i upečatljive, torbe od mreže savršeni su ljetni modni dodatak svakoj garderobi.

Iako su torbe od mreže oduvijek bile prisutne u kolekcijama torba za shopping naših baka, nova sezona dala im je novu ulogu trendi modnog dodatak. Najčešće obojene neutralnom bijelom, bež ili crnom bojom, torbe od mreže odlično će se slagati s omiljenih ljetnim haljinama, prugastim i cvjetnim uzorcima i trper komadima, unoseći kolorističku jednostavnost i teksturalnu dinamičnost. Osim svestranog izgleda, torba od mreže krije i svestranost uloge koje joj možete dodijeliti. Od uloge dnevne torbe i torbe za shopping do savršenog modnog dodatka za plažu i boemske torbe za ljetni izlazak, torbe od mreže ove su sezone ljetna torba koja će osvojiti svaki vaš look.

U nastavku vam otkrivamo nekoliko online shopova unutar čijih se kolekcija nalazi i svestrana torba od mreže.

BELMTO

MUR LIFESTYLE

OFFSEASON

SUNAD

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Belmto, Mur Lifestyle,

Učitati još
Zatvori