Dvije neodoljive izvezene torbe iz Topshopa

Dvije neodoljive izvezene torbe iz Topshopa

Topshop izvezena torba

Topshop

Na samom početku sezone, izvezeni motivi istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih detalja. Od prozračnih haljina do traper komada i jednostavnih sandala, detalji izvezeni šarenim koncima su u svaki komad unijeli razigranost proljetnih i ljetnih dana i učinili ga posebnijim. Motivi flore i faune najčešći su izvezeni motivi na proljetnim i ljetnim komadima koji, osim što savršeno prenose duh sezone, u trenutne trendove unose gotovo folklorni i etno utjecaj. Kako svaki od komada čine upečatljivim, u ljetnoj kolekciji Topshopa istaknula su se dva neodoljiva modela malih torbica.

RASKOŠ IZVEZENIH DETALJA U DVIJE NEODOLJIVE TORBE

Topshop pismo torbu i Topshop Kylie torbu krase jednostavne linije i neutralne boje čiju monotoniju razbijaju raskošni izvezeni detalji u jarkim bojama i praktični tanki zlatni lanac. Iako dio ljetne kolekcije, obje Topshop torbe savršeni su modni dodatak svakom ormaru koji će se unutar njega zadržati tijekom cijele godine. I dok će se za ljetnih dana ispred nas odlično slagati s omiljenim ljetnim klasicima, nadolazeća jesen i zime već su najavile nastavak vladavine izvezenih komada unutar trenda inspiriranog s raskoši Rusije. U sljedećoj sezoni, oba modela svojim klasičnim izgledom lako će se uklopiti u tamniju paletu boja i nove trendove koje donosi jesen.

Topshop pismo torbu možete pronaći u crnoj i bež boji s floralnim motivima u nježnim pastelnim bojama s tek nekoliko jarkih naglasaka. Topshop Kylie torba dolazi u crnoj i vrlo klasičnoj nijansi crvene s raskošnim motivima cvijeća i ptica izvezenim na prednjoj strani. Oba modela odličan su i dnevni i večernji izbor koji će uklopiti u svaku kombinaciju i istaknuti unutar nje. Kao mala dnevna torba za nezaobilazne sitnice ili odličan večernji odabir, izvezene torbice iz Topshopa neodoljivi su modni dodatak koji ćete poželjeti u svojoj kolekciji.

U galeriji u nastavku donosimo vam detaljan pogled na predivne izvezene motive koji krase dva jedostavna i svestrana modela torba.

Foto: Topshop

Učitati još
Zatvori