Dvije neodoljive izvezene torbe iz Topshopa

Topshop izvezena torba

Topshop

Na samom početku sezone, izvezeni motivi istaknuli su se kao jedan od najpoželjnijih detalja. Od prozračnih haljina do traper komada i jednostavnih sandala, detalji izvezeni šarenim koncima su u svaki komad unijeli razigranost proljetnih i ljetnih dana i učinili ga posebnijim. Motivi flore i faune najčešći su izvezeni motivi na proljetnim i ljetnim komadima koji, osim što savršeno prenose duh sezone, u trenutne trendove unose gotovo folklorni i etno utjecaj. Kako svaki od komada čine upečatljivim, u ljetnoj kolekciji Topshopa istaknula su se dva neodoljiva modela malih torbica.

RASKOŠ IZVEZENIH DETALJA U DVIJE NEODOLJIVE TORBE

Topshop pismo torbu i Topshop Kylie torbu krase jednostavne linije i neutralne boje čiju monotoniju razbijaju raskošni izvezeni detalji u jarkim bojama i praktični tanki zlatni lanac. Iako dio ljetne kolekcije, obje Topshop torbe savršeni su modni dodatak svakom ormaru koji će se unutar njega zadržati tijekom cijele godine. I dok će se za ljetnih dana ispred nas odlično slagati s omiljenim ljetnim klasicima, nadolazeća jesen i zime već su najavile nastavak vladavine izvezenih komada unutar trenda inspiriranog s raskoši Rusije. U sljedećoj sezoni, oba modela svojim klasičnim izgledom lako će se uklopiti u tamniju paletu boja i nove trendove koje donosi jesen.

Topshop pismo torbu možete pronaći u crnoj i bež boji s floralnim motivima u nježnim pastelnim bojama s tek nekoliko jarkih naglasaka. Topshop Kylie torba dolazi u crnoj i vrlo klasičnoj nijansi crvene s raskošnim motivima cvijeća i ptica izvezenim na prednjoj strani. Oba modela odličan su i dnevni i večernji izbor koji će uklopiti u svaku kombinaciju i istaknuti unutar nje. Kao mala dnevna torba za nezaobilazne sitnice ili odličan večernji odabir, izvezene torbice iz Topshopa neodoljivi su modni dodatak koji ćete poželjeti u svojoj kolekciji.

U galeriji u nastavku donosimo vam detaljan pogled na predivne izvezene motive koji krase dva jedostavna i svestrana modela torba.

Foto: Topshop

0