Najveći ljetni trend zahvatio i Puma Suede Heart tenisice

@mason.store

@mason.store

Već je nepobitna činjenica kako su zemljani tonovi osvojili ljeto. Savršene za vrućine i visoke temperature, bež, bijela, maslinastozelena, boja terakote itd. vrlo su često viđene u ovoj sezoni (trend inspiriran safarijem).

Puma, koja je 2017. doživjela veliki revival, pridružila se trendu sa svojim najpopularnijim tenisicama. Suede Heart modeli početkom su godine predstavljeni i otad nisu sišli s ljestvica najpoželjnijih. Kao što ste već sigurno upoznati, ove tenisice odlikuje klasičan Puma Suede kalup, ali umjesto vezica dolaze u paketu sa svilenom trakom koja se veže u veliku mašnu.

Suede Heart

@mason.store

Puma Suede Heart Safari Pack

Budući da su najveću slavu izgradile na pastelnim nijansama, ružičastoj, boji lavande, nježnoj plavoj, ljeto je donijelo neke promjene za sve koji preferiraju zagasitije tonove.

Najnovija linija, Safari Pack, sastoji se od maslinastozelenih, crnih, sivih i bež tenisica. Osim crnog modela koji ima potplat od smeđe gume, ostale sve krase bijeli potplati. Uz svilenu mašnu tenisice imaju i svileni detalj na peti kao i ime modela ispisano zlatnim slovima.

Budući da su tek predstavljene još nije poznato kada će doći u prodaju, ali možete ih pogledati na Puminim službenim stranicama.

puma-safari-pack-4 puma-safari-pack-5 puma-safari-pack-6

puma-safari-pack-3

Foto: Puma, Instagram

0