Svjetski brendovi u Malai Concept Storeu

Malai Concept Store

IQ+Berlin, UrbanCode London, Le Specs, Kennel und Schmenger i Minnetonka, samo su neki od svjetski poznatih brendova koji ove zime vladaju ponudom Malai Concept Storea, smještenog u samom srcu grada, u Teslinoj ulici, o čijem smo vam otvorenju otkrili više prije točno godinu dana.

Ovaj concept store predstavlja osvježenje u moru high street brendova koji nas okružuju i donosi modu poznatih inozemnih marki koje se u Hrvatskoj mogu nabaviti upravo ovdje. Danas ponudom dominiraju trendi i tople parke njemačkog brenda IQ+Berlin, bunde od mongolskog krzna s potpisom UrbanCode London, poznate francuske naočale Le Specs i još slavnije cipele koje obožava i Kate Moss, a potpisuje ih Minnnetonka.

Malai Concept Store2

Još jedna nov0st Malai Concept Storea je i nedavno pokrenuti web shop, u kojem je dostava besplatna, a postoji i mogućnost obročnog plaćanja. Malai također donosi Black Friday akciju, od petka do nedjelje, nudeći svojim kupcima popust od 20% na cjelokupnu ponudu, koji će se moći iskoristiti i putem web-a, uz kod MALAI20. A neke od novosti iz Malai Concept Storea, ovih su dana fotografirane u street style reportu s ulica Zagreba, koji donosimo u nastavku.

Malai Concept Store3

Malai Concept Store4

Malai Concept Store5

Malai Concept Store6

Foto: Sanja Jagatić

Model: Madlena C za Talia Model

Hair: Larita Studio

Make up: Žana Kožul

0