Svi nose: Vansice i mrežaste čarape

Svi nose: Vansice i mrežaste čarape

@paula_a

@paula_a

Mrežaste čarape žarile su i palile 80-ih i 90-ih godina, a zatim malo nestale u sjenu da bi ih povratak ovih godina u modu opet izvukao iz ormara. Pitate li se kako ih nositi – donosimo nekoliko ideja na ovom linku, ali tražite li svježe ideje za svoje tenisice možda se rješenje krije baš u mrežastim čarapama.

vans-gif

Čim je Kendall Jenner na svom Instagramu objavila fotku crnih Vansica i kratkih mrežastih čarapica, ovaj se trend dodatno poput požara proširio društvenim mrežama. Najčešće su u pitanju Vans Old Skool i Authentic modeli, pogotovo crno-bijeli, koje ćemo početi češće viđati na ulicama otkako su ih trendseterice prigrlile.

@kendalljenner

@kendalljenner

Mrežaste čarape, bilo u obliku sokni ili najlonki, daju stylish ‘edge’ Vans tenisicama koje su se do sada uglavnom percipirale unutar skejterske kulture, a manje u modnom smislu. Ova kombinacija je dobar prvi korak ako ste željeli pokušati iskombinirati mrežaste čarape, a niste bili sigurni da je to za vas. Naravno, ako nemate Vans tenisice, obujte svoj omiljeni model uz traperice ispod kojih će suptilno provirivati mrežasti uzorak, sitniji ili krupniji.

vans-monxdes

@monxdes

@katiquette

@katiquette

@bealinardi

@bealinardi

@captainhanski

@captainhanski

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori