Svi nose boju senfa

Svi nose boju senfa

Boja senfa, Kopenhagen street style

Puderasto roza možda je boja sezone, no opaku konkurenciju ovih dana ima i u boji senfa. Ovu smo boju viđali na ulicama modnih metropola, od Stockholma i Kopenhagena pa sve do Milana i Pariza, te na Tjednima mode koji su kroz posljednjih nekoliko tjedana okupljali samu modnu kremu. A ona je za posjet revijama u mnogim situacijama birala upravo ovu jarku boju, koja je u jesensko-zimsku garderobu definitivno unijela dašak svježine.

Boja senfa, New York street style 2

Boja senfa nosi se na svemu: sweatshirtima, bluzama i blejzerima, haljinama i hlačama, pa čak i na modnim dodacima, naročito torbicama. Čak je i Gucci svoju hit torbu Dionysus ove jeseni presvukao u upečatljivu žutu nijansu, koja nigdje ne prolazi nezamijećeno, pogotovo kada se nalazi u monokromnim odjevnim kombinacijama koje joj dozvoljavaju da maksimalno dođe do izražaja.

Boja senfa, London street style

Boja senfa savršeno se slaže s baršunom, kojeg trendseterice također rado nose ove sezone, a posebno je chic na toplom pletivu koje će nam praviti društvo u hladnim zimskim danima. Bilo da odaberete ženstvenu haljinu ili tek modni detalj u ovoj trendi boji, nećete pogriješiti, a ova vedra žuta nijansa uistinu će vam razvedriti svaki odjevni look ove sezone.

Boja senfa, Kopenhagen street style 2

Boja senfa, New York street style

Boja senfa, London street style 2

Boja senfa, Milano street style

Boja senfa, Pariz street style

Boja senfa, Pariz street style 2

Boja senfa, New York street style 4

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori