Svevremenski nakit ukrašen briljantima, biserima i cirkonima

Svevremenski nakit ukrašen
briljantima, biserima i cirkonima

zaks-2

Dok su sezonski trendovi u kategoriji modnih dodataka već dulje vrijeme okrenuti isključivo prema naglašenim i neobičnim formama, oni vezani za nakit izrađen od plemenitih kovina, zlata i srebra, i dalje sigurno osvajaju svjetska tržišta sasvim suprotnim dizajnerskim pravcem.

Svevremenski Zaks nakit

Sukladno tome, najveći hrvatski proizvođači nakita, zlatarne Zaks i srebrnarnice Argentum, ove jeseni predstavljaju nove luksuzne kolekcije nakita minimalističkog izraza, obogaćene dragocjenim brilijantima, biserima i cirkonima.

zaks-1

Da klasične forme i besprijekorna obrada nadilaze prolazne modne diktate i ostaju dio bezvremenske manifestacije stila, potvrđuju i Zaks i Argentum stvarajući kolekcije s artiklima čija nosivost nije ograničena odjevnim kombinacijama, već se svojim svestranim stilskim izrazom vješto uklapaju u sve dnevne kao i večernje modne kombinacije.

Ovako dizajnirane sofisticirane ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice ističu se kao decentni detalji kompletnog outfita, a što potvrđuje i planetarno velika popularnost bisera i perlica koji su ove godine apsolutni must have modni dodaci. Nježni i delikatni, biseri su oduvijek poznati simboli senzualnosti, ljepote i društvenog statusa, a u novoj kolekciji briljantnog nakita zlatarni Zaks posebno su neodoljivi.

zaks-4

Vječni pokloni

Stoga, obradujte dragu osobu pravim daškom luksuza, poklonom čija će emotivna vrijednost trajati vječno ili nagradite sebe profinjenim komadom nakita kojeg ste oduvijek priželjkivali. Odaberite modne dodatke klasičnih i čistih silueta čiji će jednostavan i nepretenciozan dizajn biti jednako nosiv danas kao i u godinama koje slijede.

Cjelokupnu kolekciju potražite u srebrnarnicama Argentum i zlatarnicama Zaks diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite pogodnosti: do 50% na srebrni nakit, 30% do 50% niže cijene za sve satove i 25% popusta na sav asortiman zlata i briljanata.

zaks-5

Više o informacija o novim kolekcijama nakita i satova potražite na web stranicama: www.zaks.hr  i www.argentum.hr

Popis ARGENTUM prodajnih mjesta potražite ovdje, a ZAKS poslovnica ovdje.

zaks-3

zaks-6

Učitati još
Zatvori