Sve iz nove H&M Conscious Exclusive kolekcije

Sve iz nove H&M Conscious
Exclusive kolekcije

hm-conscious-exclusive-14

H&M je nedavno u Zagrebu predstavio još jednu kolekciju fokusiranu na održivi život i ekološku osviještenost, a danas je u trgovine diljem svijeta stigla najnovija Conscious Exclusive kolekcija omiljenog švedskog high street brenda. Svake godine pomiču se nove granice u kombinaciji dobrog stila i održivih materijala – 2017. donijela je, primjerice materijal BIONIC® – reciklirani poliester izrađen od plastičnog obalnog otpada.

hm-conscious-exclusive-17

Concious Exclusive kolekcija je istančanih komada, savršenih za proslavu nove sezone sa svakim novim trendom pomno obrađenim. Svaki komad dočarava brojne raznovrsne načine na koje održivi materijali mogu oblikovati najbolji stil i biti nosivi u najrazličitijim prilikama. Kolekcija obiluje lepršavim haljinama, suknjama i hlačama s volanima, šljokicama za posebnije prilike te klasičnim komadima kao što su košulje i bluze.

hm-conscious-exclusive-15

Pored cjelovite ženske linije i opuštene formalne muške odjeće, kolekcija će po prvi put uključivati i komade za djecu, kao i parfem iz kolekcije Conscious Exclusive na bazi organskih ulja. Sve komade pogledajte u nastavku i pronađite u trgovini Centar Cvjetni u Zagrebu ili u H&M online shopu.

hm-conscious-exclusive-16

hm-conscious-exclusive-9

hm-conscious-exclusive-13

hm-conscious-exclusive-5

hm-conscious-exclusive-10

hm-conscious-exclusive-18

hm-conscious-exclusive-12

hm-conscious-exclusive-11

hm-conscious-exclusive-8

hm-conscious-exclusive-6

hm-conscious-exclusive-7

hm-conscious-exclusive-1

hm-conscious-exclusive-4

hm-conscious-exclusive-3

hm-conscious-exclusive-2

Preporuka

Zatvori