Kolekcija poznate blogerice za američki fitness brend

Kolekcija poznate blogerice za
američki fitness brend

Outdoor Voices, američki brend sportske odjeće namijenjene za umjerenu aktivnost s naglaskom na uživanje i socijalni aspekt sporta, udružio je snage s blogericom Leandrom Medine, osnivačicom stranice Man Repeller.

001

Komplet od nekoliko komada zadovoljit će potrebe svih onih čija idealna tjelovježba uključuje spoj aktivnosti i druženja. Sastoji se od sportskog grudnjaka i tajica u nijansama plave i sive, kratke bijele majice za udobnost, vijače šarenih boja koja nas vraća u djetinjstvo, privjeska za torbu u obliku sladoleda, te tamne čokolade s dodatkom čilija i banane kao idealne poslastice za kraj tjelovježbe.

002

Komadi dolaze u prikladnoj platnenoj torbi čiji natpis “In it for The Smoothie” savršeno opisuje duh cijele kolekcije. Leandra, koja je poznata prvenstveno kao humoristična modna blogerica, idealna je osoba za suradnju s ovim lifestyle brendom za aktivan život.

003

Ako ste u potrazi upravo za ovakvom višenamjenskom odjećom za vježbanje, za ovaj komplet morat ćete izdvojiti $250, a sve komade koji dolaze u njemu pogledajte u galeriji.

Foto: Outdoor Voices

Preporuka

Zatvori