Morsko izdanje popularnih Superga tenisica

Aqua Superga

Gotovo na vrhuncu ljeta stiže nam nova dizajnerska suradnja koja će obilježiti nadolazeće vruće dane. Suradnju su, naime, ostvarili kultni talijanski brend platnenih tenisica Superga i domaći lanac morskih concept trgovina AQUA, a rezultat je ljetna capsule kolekcija s dva modela tenisica i prepoznatljivim printom – ribicama i zvjezdicama, koji je AQUA kroz godine učinila svojim zaštitnim znakom.

Aqua Superga3

Ovo je prvi put da talijanska Superga surađuje s nekim hrvatskim brendom i isto tako prvi put u povijesti da hrvatski dizajn krasi Supergine platnene tenisice. U ponudi AQUA trgovina tako će se naći model u bijeloj i model u mornarski plavoj boji, a zajednički im je upravo ovaj prepoznatljivi, pravi morski motiv, koji je AQUA već jednom ‘posudila’ modnom brendu Havaianas prije osam godina i zajedno s njim ostvarila prvi co-branding poznatog proizvođača japanki.

Aqua Superga4

Tenisice su od ponedjeljka dostupne za kupnju u brojnim AQUA trgovinama otvorenim duž Jadranske obale, kao i svijeta, te ih istražiti možete ovdje.

Foto: Aqua & Superga

0