Najljepše okrugle i zrcalne naočale za ovu sezonu

Najljepše okrugle i zrcalne
naočale za ovu sezonu

Trend okruglih sunčanih naočala zavladao je prije nekoliko sezona, danas je gotovo nemoguće pronaći ženu koja nema barem jedan model okruglica u svojoj kolekciji sunčanih naočala. Okrugli modeli pristaju skoro svakom obliku lica, ovisno o veličini okvira, a u njima naprosto ima nešto chic i opušteno. Kada se trend pojavio, većina je posezala za jednobojnim modelima, a ovo proljeće ih u optikama  Bilić Vision uistinu možemo pronaći u bezbroj verzija – sa šarenim lećama, metalnim krilima, onima u boji, sa detaljima oko samih okvira pa do najšarenijih i višebojnih primjeraka.

bilic naocale

CUTLER AND GROSS 7 MOSAIC 7 CG1070MS

Još jedan trend koji posebno uživa pažnju proteklih sezona, a također ga možete pronaći u optikama Bilić Vision, je trend zrcalnih sunčanih leća. Ove sunčane naočale zanimljive su jer nisu transparentne, tj. kroz njih vam se ne vide oči, a zato ih čini uočljivijima. Zrcalna leća također odlično izgleda u okruglom obliku, a među njezinim obožavateljicama su brojne svjetske modne insajderice, kao i poznate glumice te pjevačice koje postavljaju trendove.

U slučaju oba trenda, ove sezone najatraktivniji su svakako oni s potpisima Prada, Chanel i Dita. Modna kuća Prada dobro je poznata po svojim okruglim, diva okvirima. Tako i za ovu sezonu donosi samo najljepše primjerke koje će se svidjeti ženama zbog svoje upečatljivosti ostvarenoj printom na okvirima te metalnim krilima. Među obožavateljicama Prada naočala su Eva Mendes, Rihanna, Scarlett Johansson, Lady Gaga te brojne druge poznate dame.

Dita sunčane naočale također predlažu ove trendove za proljeće/ljeto 2017. Modeli koje obožavaju Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Kendall Jenner, Rosie Huntington Whiteley poznati su po svojoj vrhunskoj izradi i dizajnu. Uz njihove okrugle modele svaka će odjevna kombinacija izgledati još više chic ove tople sezone. Dita brend iznimno je poznat na svjetskoj sceni i must have dodatak Instagram fashionistica.

Najzanimljivije okrugle i zrcalne modele pronađite u nastavku i u optikama Bilić Vision.

bilic naocale

RAY BAN – ROUND METAL / RB3447

bilic naocale

RAY BAN – SHINY COPPER / RB3592S

RAY BAN

RAY BAN / SHINY COOPER / RB3592S

RAY BAN

RAY BAN / ROUND METAL / RB3447

bilic naocale

PRADA / 55TS

bilic naocale

PRADA – PALE GOLD / PR51S

PRADA

PRADA / PR51S

PRADA

PRADA/ PR05TS

bilic naocale

PRADA / PR55TS

bilic naocale

OLIVER PEOPLES – BRUSHED GOLD/BONE / OV1214S

bilic naocale

PRADA / PR 50TS

bilic naocale

DITA – FREEBIRD / DIFREEBIRD

bilic-chanel

CHANEL 4216

Preporuka

Zatvori