Style.com vraća se na scenu u 2016. godini

Ranije ove godine, modni je svijet doživio nekoliko tektonskih promjena, među kojima je bilo i gašenje legendarne stranice Style.com, velike modne knjižnice koja je u 15 godina postojanja postala nezaobilazan izvor informacija za sve industrijske insajdere, kao i one koji modu prate strastveno, no ipak amaterski. Dobra je vijest da će se neprežaljeni Style.com u 2016. godini ponovno vratiti na scenu, i to u jednoj sasvim novoj ulozi koju mu predviđa izdavač Conde Nast.

Style.com

Style.com bi, naime, trebao postati globalna oaza za online shopping, kojom bi Conde Nast kao medijski konglomerat stao uz bok mnogim eminentnim igračima na tržištu, a naročito zasad nedodirljivom Net-a-Porteru. U tu svrhu, Conde Nast počeo je s regrutiranjem modnih profesionalaca u svoje redove, pa je tako jučer i službeno objavljeno kako novi Style.com dobiva prvu modnu direktoricu, Yasmin Sewell.

during Mercedes-Benz Fashion Week Australia Spring/Summer 2012/13 at Overseas Passenger Terminal on May 3, 2012 in Sydney, Australia.

Lijepu i talentiranu crnku mnogi od nas upoznali su kroz streetstyle blogove, na kojima se Yasmin regularno pojavljivala i osvajala pratitelje svojim nepogrešivim modnim stilom. Osim kao zvijezda u objektivu fotografa Scotta Schumana, Yasmin se istaknula u modnome svijetu i kao vlasnica konzultantske agencije, koja je od 2008. godine surađivala s klijentima kao što su Liberty of London, Maje, Mulberry i Hermès.

U Conde Nastu se nadaju da će Yasmin Sewell pomoći rast Style.com-a svojom jedinstvenom vizijom za proizvode, trendove i talente, a novo ruho stranice na kojoj će se moći kupovati sadržaj iz online i print izdanja Voguea, svjetlo dana trebala bi ugledati početkom nove godine.

Foto: Guliver/Getty Images, GaryPepperGirl, Instagram

0