Kolekcija cipela za vjenčanje s poznatim potpisom

stuart weitzman

O Stuartu Weitzmanu prošle ste sezone sigurno čuli mnogo. Poznati dizajner definirao je trend nošenja čizama iznad koljena, a za njegovim modelima ‘Highland’ i ‘Lowland’ prošle je zime nastala prava pomama u svim Stuart Weitzman buticima i robnim kućama. U ovim su čizmama snimljene Lily Aldridge, Rosie Huntington-Whiteley i Gigi Hadid, a mnoge druge poznate žene pronašle su se u još jednom ‘it’ modelu s potpisom Stuarta Weitzmana – sandalama ‘Nudist’.

stuart weitzman7

stuart weitzman2

Upravo su one temelj najnovije bridal kolekcije obožavanog dizajnera, koji je krajem travnja proširio svoju postojeću ponudu i predstavio 10 modela cipela za vjenčanje po stilu i mjeri svake mladenke. ‘Nudist’ sandala je jedan od njih i, baš kao i svi ostali, dolazi u tri različite tkanine (white satin, argento noir i platinum gold noir) te s potpeticom kod koje je moguće birati četiri visine.

stuart weitzman4

stuart weitzman6

Tu su još i klasične salonke, salonke s platformom, trendi balerinke u špic na vezanje, wedge sandale i sandale s block petom srednje visine – ponešto za svaki tip vjenčanja, tradicionalno ili moderno, na zatvorenom ili nekoj atraktivnoj lokaciji na otvorenom. Sve stilove moguće je razgledati, ali i personalizirati (budućim imenom/datumom vjenčanja) i kupovati u dizajnerovom webshopu, koji nudi mogućnost dostave i u Hrvatsku.

Foto: Stuart Weitzman

0