10 street style kombinacija za siječanj

10 street style kombinacija za siječanj

Muški tjedan mode u Londonu street style

Nakon kratkog zatišja koje je zavladalo za vrijeme blagdana, modni se svijet ponovno vraća u svoju užurbanu svakodnevicu, kojoj dodatno pridonose brojna modna događanja na vidiku. Osim ženskih tjedana mode koji započinju krajem siječnja, tu su i muški tjedni mode, a onaj u Londonu već se održao ovih dana.

Modna publika, naravno, nije propustila londonske revije i priliku da iz prve ruke provjeri kakvi će trendovi na jesen 2017. vladati u muškoj modi. To je bila idealna prilika za street style fotografe da izađu na ulice Londona i dokumentiraju odjevne kombinacije sudionika LFMW-a, koje bi vam mogle poslužiti kao inspiracija za vlastite stylinge u hladnom siječnju.

Muški tjedan mode u Londonu street style9

Jasno je kako je odjevni komad broj 1 u ormarima ovog mjeseca zimski kaput, oko kojeg se u pretežitom broju slučajeva fokusira cijeli look, a u Londonu smo vidjeli različite modele – od crnih i plavih klasika koji nikada ne izlaze iz mode (kakav je na ulicama Londona ovih dana pokazala i naša arhitektica i dizajnerica brenda Lokomotiva, Lana Puljić), do statement kariranih i cvjetnih primjeraka.

Cropped traperice, vinil hlače i suknje te klasične kožne torbice, još su neki od zamjetnijih komada koje smo zamijetili u kombinacijama trendseterica, čije vam stylinge donosimo u nastavku.

Muški tjedan mode u Londonu street style8

Muški tjedan mode u Londonu street style3

Muški tjedan mode u Londonu street style2

Muški tjedan mode u Londonu street style4

Muški tjedan mode u Londonu street style5

Muški tjedan mode u Londonu street style10

Muški tjedan mode u Londonu street style6

Muški tjedan mode u Londonu street style7

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori