31 street style ideja za 31 kombinaciju u siječnju

31 street style ideja za 31
kombinaciju u siječnju

Nakon raskošnih komada u kojima smo proveli blagdansku sezonu, početak nove godine u naše svakodnevne kombinacije unijet će svježinu neutralnih tonova i jednostavnih silueta. Baršun, čipku i šljokice siječanj će zamijeniti toplim pletivom, ugodnim pamukom i ležernim traperom.

ULIČNA MODNA PISTA KAO INSPIRACIJA ZA SIJEČANJSKE KOMBINACIJE

Zimske kombinacije u siječnju ćemo vratiti jednostavnosti spoja naših omiljenih zimskih klasika. Od sivog džempera do crnih uskih traperica i šalova velikih i toplih poput deke, od bijele košulje do poslovnog odijela u crnoj ili crvenoj boji, jednostavnost je ključ uspješnog početka još jedna uzbudljive modne godine.

Kako bi razbili monotoniju i sivilo zimskog ormara, modni dodaci i na početku 2018. godine odigrat će ključnu ulogu. Srebrne čizme ili smaragdno zelena torba bit će savršeni začin koji će istaknuti i najjednostavniju kombinaciju. Osim razigranih modnih dodataka, zvijezde ulične modne piste savršeni upečatljivi komad za siječanjske kombinacije pronašle su u kaputima koja krase jarke boje, grafički uzorci ili neočekivani detalji poput puf rukava.

I dok su brojne trendseterice već otputovale na odmor u toplije krajeve, one koje su se zadržale na hladnom asfaltu prve dane u novoj godini provode u odličnim zimskim kombinacijama u kojima smo pronašli inspiraciju za svaki dan u mjesecu siječnju.

Učitati još
Zatvori