Street style inspo: Modeli sunčanih naočala za ljeto
Street style inspo: Modeli sunčanih naočala za ljeto

Street style inspo: Modeli
sunčanih naočala za ljeto

Ljeto nam je u znaku vibrantnih i razigranih kombinacija, a najbolje ih možemo osvježiti upečatljivim modnim dodacima. Oduvijek je poznato kako su modni detalji najvažniji dio outfita koji čine razliku. Da biste dugoročno gradili stil potrebno je uložiti u stylish modne dodatke koji će vašim kombinacijama dati ‘ono nešto’. Dovoljan je jedan upečatljivi detalj da kombinacija dobije savršen završni touch. No, od svih detalja nama su najdraže sunčane naočale, a kako ih kombinirati ovog ljeta saznajte u nastavku.

Sunčane naočale – dodatak koji će podići baš svaku kombinaciju

Sunčane naočale su jedan od najvažnijih modnih dodataka, ali i predmet koji nam je potreban iz funkcionalnih razloga. Ne možemo zamisliti sunčane dane bez zaštitnih naočala, a osim toga, našem ljetnom looku dat će dozu razigranosti.

Danas se sunčane naočale kupuju iz stilskih i funkcionalnih razloga jednako, a modeli koji su ove sezone popularni se zaista mogu kombinirati na sve. Kod odabira istih, važno je provjeriti koji oblik stoji na naše lice, a osim toga moraju nam savršeno pristajati i dizajnom. Nama su ove sezone najdraži retro okrugli modeli koje bismo izabrali u transparentnom koloritu.

Ako želite jednostavne sunčane naočale koje ćete dugo nositi, naša preporuka je crni model koji će se lako kombinirati, a istovremeno podići vaš outfit. Modela je zaista mnogo, a na kraju je najvažnije da ste sami zadovoljni kako vam stoje i da se dobro osjećate u istima. Možete se inspirirati na street style fotografijama i odabrati model koji će vaše ljetne outfite upotpuniti na pravi način.

Ovog ljeta u modi je lan, duge haljine, ravne sandale i ostali jednostavni komadi na koje će se savršeno uklopiti upečatljivi modni dodaci. Stoga odaberite detalje s kojima nećete trebati puno razmišljati kako kreirati savršen outfit.

Učitati još
Zatvori