Stiže kolekcija nakita s potpisom Kate Moss

Stiže kolekcija nakita s
potpisom Kate Moss

katemoss

Ljubiteljica luksuznih dijamanta, elegantnih bisera i boemskih komada nakita naglašenih dragim kamenjem, ikona stila i supermodel Kate Moss oduvijek je plijenila pažnju svojim istančanim modnim stilom i nevjerojatnom lakoćom kojom je nosila najrazličitije kreacije poznatih dizajnera na modnoj i na uličnoj pisti. Nakit je oduvijek imao počasno mjesto unutar njezinog prepoznatljivog stila koji spaja klasičnu eleganciju, boemsku eklektičnost i dašak rock’n’roll. Ove godine, Kate je svoju ljubav prema zanimljivim oblicima i sjaju metala i dragog kamenja, u suradnji s dugogodišnjim prijateljom i dizajnerom nakita Arom Vartanianom, pretvorila u predivnu kolekciju nakita.

800

Kolekcija satkana od nekoliko različitih dizajna prstenja, naušnica, ogrlica i privjesaka koje dolaze u nekoliko različitih kombinacija boja dragog kamenja i u nekoliko različitih nijansi zlata nosi osjećaj povezanosti sa zemljom i svemirom, ali i nevjerojatno slobodu koja je u samoj kampanji dodatno istaknuta slobodnim, gotovo nemarnim nizovima nakita. Uz nijanse zlatne, Kate je kao boje dragog kamenja koje ukrašava svaki komad nakita odabrala crnu i bijelu te crvenu kao boju koja se povezuje s njezinim mjesecom rođenja. U svojim bojama, oblicima i dizajnu svakog komada, cijela kolekcija utjelovljenje je estetike iza ikoničnog stila Kate Moss, ali i njezine jake energije koja spaja razigranost i misterioznost.

810

Cijelu kolekciju nakita Kate Moss x Ara Vartanian od 17. svibnja možete pronaći na harveynichols.com, a u nastavku pogledajte dio dragocijenih komada nastali u suradnji dvoje prijatelja i istinskih ljubitelja nakita.

4

8

2

3

10

16

 

 

15

23

20

21

14

2933

26

1

13

19

18

Tekst: Ela Jarni

Foto: Kate Moss x Ara Vartanian

Preporuka

Zatvori