Stigli su novi modeli s potpisom najljepšeg brenda donjeg rublja

Stigli su novi modeli s potpisom
najljepšeg brenda donjeg rublja

Mnogi brendovi već su zakoračili u sezonu kupaćih kostima za ljeto 2022., no osim njih, stižu i nove kolekcije donjeg rublja koje su nježne, prozračne i romantične – sve ono zbog čega nas uopće ne bi smetalo da izvire ispod proljetnih kombinacija. Upravo nedavno održan after party Met Gala večeri, na kojem su se najpoznatiji modeli poput Kendall Jenner, Hailey Bieber i Bella Hadid pojavili u kombinacijama koje slave donje rublje, inspirirao nas je da istražimo nove kolekcije. Poznati brend Love Stories već je predstavio svoju, a oduševila nas je jer je u pastelnim i ružičastim bojama.

Naravno, prevladava čipka koja je ultimativni materijal kad se radi o donjem rublju za koje želimo da se vidi. Love Stories brend je koji je oduvijek znao naći onu idealnu sredinu između zavodljivosti i romantike, a upravo tako i izgledaju njihovi novi modeli za ovu sezonu.

Prevladavaju ružičasti i ljubičasti tonovi koji pozivaju na ‘update’ i po pitanju ovog dijela garderobe jer približavanjem ljeta vrijeme je da iza sebe ostavimo minimalizam i bazične boje. U kreiranju kombinacija svakako ulogu ima i dolje rublje koje može itekako utjecati na to kako se osjećamo, a ovi modeli uistinu su neodoljivi.

Cijelu kolekciju možete pronaći na službenoj stranici brenda lovestoriesintimates.com.

Preporuka

Zatvori