Stan Smith tenisice koje mijenjaju boju

adidas stan smith

Gotovo da ne postoji tenisica koja je trenutno toliko popularna i aktualna kao što je to slučaj s modelom Stan Smith koji dolazi s potpisom adidasa. Obožavaju ga sve trendseterice svijeta, čak i u formalnim prilikama nose ga najpoznatije modne urednice i stilistice, na njih je svoj dizajnerski pečat stavio i talentirani dizajner Raf Simons, a svim ostalim obožavateljima ovih tenisica poznati sportski brend ponudio je bezbrojne mogućnosti njihove personalizacije, kako bi par koji nose bio uistinu unikatan.

adidas stan smith2

Sa Stan Smith tenisicama adidas nastavlja pomicati granice, pa je novost model, naoko vrlo jednostavan, no posebne teksture, koji u dodiru sa suncem mijenja boju. Nova varijanta ovih ikoničnih tenisica vrlo je inovativna, a one same dolaze s gornjištem od nagužvane kože, koja kada je izložena svjetlu prelazi iz bijele u mint zelenu boju. Razlog tome je gornji sloj osjetljiv na UV-zrake koji tenisicama omogućuje tu kameleonsku prirodu.

adidas stan smith3

Baš kao što to biva i s drugim originalnim modelima iz Stan Smith serije, i ovaj je trenutno ‘vruća roba’, pa poželite li u svojoj kolekciji tenisice koje će vas iznenaditi promjenom boje dok ih nosite, svakako požurite naručiti svoj primjerak.

adidas stan smith4

Foto: adidas, Sneaker World Shop

 

0