Novi komadi poznatog modnog brenda

springfield3

Nova ljetna kampanja ‘My Perfect Summer’ casual mladenačkog branda Springfield, poziva na uživanje u svakom ljetnom trenutku. Ljetna kolekcija 2016. snimljena je na egzotičnoj obali Španjolske, a glavne zvijezde kampanje su poznati španjolski glumci Mario Casas i Ursula Corbero. Oni predstavljaju uspješne, mlade, samouvjerene ljude koji znaju što žele, te odražavaju avanturistički i optimistični duh Springfield brenda.

springfield

Za dnevne ljetne kombinacije idealna je haljina s prugicama ili jeans hlačice s neobičnim džepovima. Odlazak na plažu sigurno će biti ljepši uz modne detalje iz Springfield ljetne kolekcije, posebno uz modernu i praktičnu torbu s pomponima. Springfield ljetna kolekcija u liniji za muškarce nudi košulje u trendi bojama i kratke jeans hlače.

springfield2

springfield4

Kroz ljetnu modnu kampanju My Perfect Summer Springfield se želi povezati sa mladima, ali na direktan i suvremen način. Zbog toga su na Instagramu pokrenuli kampanju pozivajući mlade da ovjekovječe svoje savršene ljetne trenutke uz hashtag #Join This Wave. Komade iz kolekcije pogledajte u nastavku u galeriji.

Foto: Springfield

0