Sve što vam treba za opušteni poslovni look

springfield1

Povratak u ured nakon sezone godišnjih odmora, koja je sada i službeno privedena kraju, može biti težak, no isto tako i modno uzbudljiv, ako se pita poznati modni brend Springfield. Njegova nova kolekcija ‘Back to work’ sadrži ono što svi vole, a to su novi trendovi, koji povratak poslovnoj rutini čine jednostavnim i stilski uzbudljivim.

springfield2

Svaki Springfield outfit može se nositi i u ured, ali i na druženje s prijateljima poslije radnog dana. Ove sezone pronađite mjesta u svom ormaru za minimalističke siluete, urbane i sportske lookove te maxi i midi suknje. Kaputi dolaze u opuštenim krojevima te jamče opuštenu siluetu ove jeseni, a za ‘smart touch’ zaslužne su must-have bomber i bajker jakne.

springfield3

springfield4

Siva postaje nova crna, dok su jednostavni krojevi osnova stila, a crno-bijeli kontrasti u košuljama i modnim dodacima djeluju kao stilska nadopuna. Ukratko, svi ovi komadi stvoreni su za casual poslovni stil s kojim ćete izgledati i osjećati se odlično.

springfield_17900-kn_woman_accessories springfield_59900-k_woman_wear_at_work springfield_55900-kn_woman_wear_at_work springfield_17900-kn_woman_accessories-3 springfield_19900-kn_woman_accessories_ springfield_22900-kn_woman_accessories springfield_27900-kn_woman_fashion springfiled_45900-kn_woman_evening_ springfield_19900kn__woman_wear_at_work

Foto: Springfield

 

0