Pogledajte kampanju za novu kolekciju brenda SOPAR

Pogledajte kampanju za novu
kolekciju brenda SOPAR

sopar1

Nedugo nakon predstavljanja capsule kolekcije za prijelaznu sezonu, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić predstavljaju novu modnu kampanju, kojom ekskluzivno najavljuju najnoviju kolekciju njihova brend SOPAR, za proljeće/ljeto 2017.

Nakon njihova rodnog Paga na kojem je snimljena prva kampanja, Helena i Tamara odlučile su pokazati čari i ljepote otoka Brača, gdje su ovog puta snimile vizuale. Osim neizostavih čipkanih detalja po kojima su već prepoznatljive, na šarmantan su način pokušale dočarati spoj otoka i svoje odjeće.

SS17_18

sopar3

U kampanji se pojavljuje i ovca s kojom su ovoga puta prošetale ulicama Bola, maleni janjčići s kojima su pozirale na Zlatnom ratu, drveni ribarski brod te Renault 4 ispred bolske vinarije. Sa svim tim elementima pokušale su dočarati autentičnost mjesta koje je fotograf Jakov Baričić uspio prenijeti u kampanji. Duge svilene haljine, raznobojni kombinezoni, čipkani detalji, haljina u stilu muške košulje te neizostavna NOVALJKA kojoj su sestre ovog puta dodale i dugu NOVALJKA haljinu, samo su neki od must have komada za ovo ljeto.

sopar9

Fotograf Jakov Baričić svoje znanje stekao je na fakultetu u New Yorku, a može se pohvaliti pozamašnim brojem snimanja za najcjenjenije modne časopise na svijetu. Snimao je za VOUGE UA, VOUGE LATIN AMERICA, VOUGE MEXICO, HARPER’S BAZAAR i TATLER RUSSIA. Za šminku se pobrinuo odličan Saša Joković koji je u Hrvatskoj odradio zasigurno najbolje modne priče. Vrijedna i talentirana Tanja Kuštović, međunarodna Keune edukatorica, pobrinula se da frizure sestara izgledaju besprijekorno. Tanja je također svoje znanje pokazala na prošlogodišnjem Paris Fashion Weeku. Za njegovane nokte sestara zaslužna je Maja Marušić iz salona Nokteraj.

sopar7

Novu kolekciju sestara mozete pogledati na njihovom webu www.soparcollection.com

sopar10

sopar8

sopar14

sopar15

sopar4

sopar6

sopar5

sopar11

sopar2

sopar12

sopar13

Učitati još
Zatvori