Skandinavke nose sve trendove nove sezone

Modni trendovi za novu sezonu davno su predstavljeni na prestižnim modnim pistama unutar kolekcija poznatih dizajnera. Sada, kada je tjedan mode u Kopenhagenu otvorio novu modnu sezonu i na modnim pistama istaknuo prve trendove za sljedeću toplu sezonu, trendi Skandinavke su na onoj uličnoj pokazale kako nositi jesenske trendove. Unutar kombinacija koje nose esenciju njihovog prepoznatljivog stila, Skandinavke su trendove za nadolazeću jesensku sezonu spojile s vječnim klasicima i najudobnijim komadima.

Nakon prozračnog i razigranog ljeta, jesen donosi raskošne nijanse žute i crvene boje, ali i zagasite zemljane tonove koji se svake godine vraćaju unutar naših ormara. Popularni gingham zamijenit će jednako klasičan i svestran karirani uzorak, floralni motivi zadržat će se unutar raskošnog brokata i izvezenih detalja, dok će se klasičan plavo-bijeli prugasti uzorak obojati zagasitim bojama. Crvena boja zasigurno je najistaknutiji trend u jesenskoj paleti boja koja će, ako je suditi prema street style kombinacija trendi Skandinavki, osvojiti svaki odjevni komad i modni dodatak.

Uz omiljene tenisice koje donose dozu udobnosti u svakodnevne kombinacije, Skandinavke su uskočile u popularni sock model čizma. Istovremeno klasične i upečatljive, sock čizme u crvenoj ili bijeloj boji savršeni su moderni modni dodatak ženstvenim komadima. Kao omiljeni spoj za prijelazno razdoblje istaknula se kombinacija sock čizama i haljine ili suknje midi dužine. Kao ljubiteljice spoja udobnih sportskih komada i omiljenih jesenskih klasika, Skandinavke su još jednom pokazale kako omiljeni par tenisica ili sportsku majicu s kapuljačom nositi sa stilom.

Kako trendove za novu sezonu nositi poput trendi Skandinavka? U nastavku vam donosimo njihove najbolje street style kombinacije koje će nam poslužiti kao inspiracija za početak nove sezone i nove garderobe koju donosi.

CRVENA BOJA

MIDI DUŽINA

MODERNI BIJELI KLASICI

SPORTSKA ELEGANCIJA

NOVO ODIJELO

SVE NIJANSE JESENI

UZORCI U JESENSKOM IZDANJU

Foto: Instagram

0