Neodoljivi retro trendovi koji će obilježiti jesensku sezonu

Neodoljivi retro trendovi koji će
obilježiti jesensku sezonu

U posljednjih nekoliko godina, svaka nova sezona vraća nam neke davno zaboravljene trendove i komade. Uz najnovije modele, uličnom modnom pistom i ove jeseni i zime vladat će komadi koji neodoljivo podsjećaju na one iz maminih i bakinih ormara.

RETRO TRENDOVI KOJE JESEN VRAĆA U NAŠE ORMARE

Modne kuće i dizajnerski timovi iza high street brendova u pripremi jesenskih i zimskih kolekcija inspiraciju su još jednom pronašli u efektnim grafičkim uzorcima i pravilnim linijama šezdesetih te glamuroznoj romantici sedamdesetih godina. Uz raskošne modne dekade i razigrane trendove koje su iz sezone u sezonu stvarale, inspiracija devedesetim godinama je donijela jednostavne siluete i neutralnu paletu unutar estetike minimalizma .

Baš poput lookova koje stvaraju nove siluete i trenutni modni trendovi, retro modni dodaci dodatno su naglasili i istaknuli retro look. Bijele čizme su među trenutne modne trendove ušetale ravno iz šezdesetih, dok su retro dioptrijski okviri vratili najbolje od retro stila iz svake dekade.

Retro trendovi obilježit će još jednu sezonu ispred nas, a najšarmatnije komade koji će u svaku kombinaciju unijeti dašak nostalgije, glamura i estetike prošlih vremena smo za vas izdvojili u nastavku.

TEDDY KAPUTIĆ

Mango

Mango

BLUZA S MAŠNOM

H&M

H&M

RETRO POGLED

SAMT

Zara

Zara

TRAPEZICE

Topshop

Topshop

BIJELE ČIZME

Zara

Zara

Foto: Instagram, Ghetaldus, H&M, Mango, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori