Hlače sezone koje imaju svi glavni minimal brendovi

Hlače sezone koje imaju svi
glavni minimal brendovi

Hlače širokih nogavica svakako su komad koji je doživio najveću popularnost posljednjih nekoliko sezona. Proljeće je vrijeme kada ih obožavamo jer ih nosimo i kombiniramo s lakoćom. Idealne za minimalistice, ali i sve žene koje se vole osloniti na točno određene komade svoje garderobe svaki dan. U centar pozornosti došle su kao odijela, no ubrzo su influencerice shvatile njihovu brojnu mogućnost kombiniranja i zavoljele ih kako na visoke potpetice tako i na tenisice.

Hlače širokih nogavica u svijetlim bojama

Dolaskom toplog vremena sve više i više ih možemo vidjeti napravljene od lana ili bilo kojeg laganog i prozračnog materijala koji zove na neopterećenost novih stylinga. Poznati minimalistički brendovi poput COS-a, The Frankie Shopa i Le Apt-a već su prije koji mjesec uključili ovaj traženi model u svoje ponude, i to upravo u bojama u kojima ih želimo imati – boji vanilije i bijeloj.

Ako želite postići puni minimal efekt nosite ih na overized bijeli T-shirt, majicu na prugice ili bijelu košulju, a prije nego uskočite u sandale, uživajte u casual kombinacijama s tenisicama. Za dnevni poslovni look blejzer nije na odmet i to ga ne morate uskladiti s bojom hlača. Ili jednostavno prebacite preko ramena omiljeno proljetno pletivo.

Preporuka

Zatvori